Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie niby to bezstresowe wychowanie

Polecane posty

Gość gość

ciagle tylko slysze i czytam na forach o bezstresowym wychowaniu...tylko jakos w realu tego nie widze.Widze tylko matki drące ryje na małe dzieci,wydajace polecenia jak kaprale w wojsku,albo takie które leja po d***e(sic)na srodku sklepu nawet czy na ulicy i nikt nie reaguje

Gość gość
Okropne to jest. Traktują te dzieci jakby ich nie chciały. Kurwia się a potem wyzywają na dzieciach bure suki

Gość gość
to jeszcze nic, są i takie co w głowe albo twarz potrafią przywalić dzieciakowi

Gość gość
no a faceci to lepsi?ja widzialam jak taka młoda para darła rayja na taką malutką dziewczynke a potem matka w d**e jej jeszcze dala,z tego co zrozumialam mala zle sie w kosciele zachowała,ale to oczywiste ze male dzieci sie w kosciele nudzą

Gość gość
widzialam tyez stara babe babcia to pewnie byla jak skoczyla i z calej sily taką dziewczyne 6 letnią moze za ucho wytargala

Gość Formacjatggg
I mam nadzieję że te dzieci w przyszłości takim mamusiom odpłacą,ja znam nawet z bloku taki przypadek,najpierw matka(ojca brak)syna szkoliła teraz on szkoli i wyzywa mamusie.i git

Gość gość
Skutki bezstresowego wychowania są widocznie po pewnym czasie. Uwierz mam to pod własnym dachem i wytrzymać nie mogę.. "braciszek" żyć nie daje . Całe życie każdy robił za niego, wszystko miał podstawiane pod nos i teraz myśli, że wszystko mu się należy.