Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie maccie plany na najblizesz np 2 lata

Polecane posty

Gość gość

bo ja planuje zrobic prawko nauczyc sie jezyka francuskiego,ang juz znam zrobic 2 kursy i narazie tyle

Gość gość
a ja chce biegle (albo w stopniu bardzo komunikatywnym) nauczyć się angielskiego, w przeciwieństwie do Ciebie francuski znam biegle i może wyjechać za granicę na stałe, kolenjny raz

Gość gość
Studia podyplomowe, podróż do Azji (do przyjaciela, który tam mieszka), minus 5 kilo wagi :), zmiana pracy.

Gość cynicfm
o******lac sie

Gość gość
zacząć studia nie zostać wywaloną ze studiów nauczyć się hiszpańskiego przynajmniej na takim poziomie na jakim znam obecnie angielski wyjechać na kurs włoskiego za rok znaleźć przyjaciół przestać być nikim zakochać się przestac być uzależniona finansowo od rodzica

zrobić licencjat, zacząć drugi kierunek, zaplanować ślub, nie stracić kontaktu z przyjaciółkami gdy jesteśmy w różnych miastach...

Gość gość
to dobrze ze ludzie maja jakis cel w zyciu,bo bez tego to nudno by bylo, czy jakies marzenia ja planuje dzidziusia,po 2 poronieniach mam nadzieje ze w koncu mi sie uda znalezc lepsza prace,ksztalce sie caly czas wiec mam nadzieje ze mi sie uda i zrobic prawko

Gość gość
zrzucić 15 kg , otworzyć s końcu biznes i osiągnąć w nim sukces, skończyć w końcu te cholerne studia i kupić działkę budowlaną.

Gość gość
ja mam ten sam plan co 14 lat temu czyli wygrać w lotto miliony

Gość gość
mam już na tyle dużo lat, żeby nie bawić się w plany i marzenia, bo wiem, że z reguły rzadko coś z nich wynika. Jest takie powiedzenie: chcesz rozśmieszyć Boga - powiedz mu jakie masz plany. Jest bardzo prawdziwe

Gość jakgwiazdynaniebie
Slub podroz poslubn praca poza Polska kupno dzialki i budowa mieszkania dziecko