Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna zmieniła fryzure nic mi nie mówiąc

Polecane posty

Gość gość

Jestem na nią strasznie zły! Lubie długie włosy u kobiet, a ona ścieła na za krótkie. Mogła powiedzieć, że chce zmienić fryzure! Teraz wygląda zupełnie inaczej, tak sie wku'rwiłem, że mam ochote ją rzucić.

Gość gość
Z balkonu?

Gość gość
To jej włosy nie są jej własnością?

Gość gość
a co Ty jestes jej własciciel ze miała Cie pytac o zgode??!!!!

Gość gość
a od kiedy to kobieta jest własnością takiego leszcza jak ty ? jej włosy jej sprawa ciulu i możesz się zesrac ale prawda jet taka że g****o mozesz

jak ona mogła ci to zrobić?? co z niej za kobieta jakaś niezależna czy co? chyba oszalała żeby tak traktować swojego pana!! wtrąć ją do lochu!

Gość gość
Bardzo dobrze że nie pytała, nic ci do tego.

Gość gość
Jeżeli jestem jej facetem to powinna mi chociaż powiedzieć, że chce zmienić wygląd!

Gość gość
jak ścieła włosy to pewnie chce cie rzucić imbecylu

Gość gość
Jesteś z nią tylko dla jej wyglądu?

Gość gość
Ch'uj wam w d'upe, jak facet na przykład zapuści wąsy to kobieta sie wtrąca, z ubeaniem podobnie, ale ona to może ze sobą robić co chce. Głupie feministki.

Gość gość
Fajnie, że przez to, że zmieniła wygląd chcesz ją rzucić. Nie ma co, widać, że ją kochasz i cenisz za to, jaka jest a nie za to jak wygląda :/

Gość gość
Niech ścina a ty sobie zapuść włosy pod nosem albo gdzie chcesz, to nie jest feminizm tylko wolność czynu, moje włosy , robię co chcę , nie pasuje to poszoł .....

Gość gość
Jezuuuuuuuuu :P OKROPNE! Teraz się nie pochwalisz już przed kumplami że masz atrakcyjny towar :P kumple wygonią Cię z miasta z widłami i pochodniami i jeszcze rytualnie wykastrują :P BOSHE! To tak jakby ktoś uYebał Ci Mercka kałem gołębim i pociągnął nożem po przedniej szybie :P Biedaku co Ty teraz poczniesz :P .... Do kolesia co się pruje o wąsy i złe feministki. Wąsy drapią podczas całowania. Chcecie żeby kobieta była DELIKATNA to przyjmijcie do bani, że mamy delikatną skórę w przeciwieństwie do Was i drapiące krzaki pod nosem nas drapią :P Amen :P

Gość gość
A ja popieram autora tego topicu (jestem kobietą). Jak się szanuje partnera to takie rzeczy się konsultuje i to działa w obie strony. Mój mąż ma długie włosy i bym się mega wkurzyła, gdyby ściął nie pytając mnie o zdanie. Pewnie te wszystkie co się oburzają mają krótkie włosy jak facet i się dziwią, że facetom się podobają długie włosy, bo przecież one są takie piękne w krótkich (wg. ich mniemania). Prawda jest taka, że może 1% kobiet jest naprawdę ładnie w krótkich włosach.

Gość gość
jak z c**y golisz to konsultujesz debilko ?

Gość gość
Kolejna krótkowłosa poczuła się dotknięta :D

Gość gość
No w końcu sie znalazła kobieta, która to rozumie. Jak szanuje się partnera to trzeba go chociaż uprzedzić o takich zmianach wyglądu. A długie włosy są dużo ładniejsze od krótkich.

Gość gość
Kolejny kolo ze stylizacją ala Janusz z Województwa Podkarpackiego Wyborca Mlaskosława Kaczyńskiego MaRyja Zawsze Dziewica CZYLI w skrócie - Wąstay JanusH, poczuł się dotknięty przez zUe feministki :D:D:D Gorze nam ludzie! Gorze! Zue Feministki bez dłÓgich włosów idą :P Panie Wołodyjowski Łojczyzna w poczebie :P :P