Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja już nie mam siły jelitówka

Polecane posty

Gość gość

Corka od zeszlej soboty ma prawdopodobnie wirusa, od niedzieli do piatku siedzielismy w szpitalu, biegunki wymioty....W piatek wyszlismy, jest na scislej diecie,ale nie chce jesc,nie ma apetytu.Od wyjscia ze szpitala kupy robila normalne,a dzisiaj popoludniu byla twarda kupa a wieczorem luzna znowu :( To juz trwa 10 dni,lekarze twierdza,ze to wirus,jak dlugo moga pojawiac sie takie biegunki,ja juz sie boje ze to tak dlugo trwa :(

Gość gość
JUz mi slabo z nerwow, boje sie jak tylko pojawi sie rzadka kupa,ze znowu bedzie grozilo jej odwodnienie :((((( corka malo pije :( aha dziecko ma 1rok i 9 m-cy

Gość gość
heheheheheh fajnie jakby umarła z odwodnienia

Gość gość
moim zdaniem powinna jeść normalnie i pić dużo wody na biegunkę niech wypije trochę wody z mączką ziemniaczaną ale powinnaś też skonsultować się z innym lekarzem mnie prawie zabili w szpitalu więc nie wolno im wierzyć w 100% może zrób jej też badania np. kału

Gość gość
Pierwszy 20:26 słaby podszyw

Gość gość
Kup jej małą butelkę pepsi i karton maślanki. Pepsi pół szklanki dziennie. Odkażająco i lekko gazująco działa. A maślankę niech pije 3 razy dziennie po pół szklanki. To najwartościowszy polski probiotyk. Córka ma ostro zaburzoną florę bakteryjną w jelitach ot co. Poza tym rób jej jak najwięcej posiłków w galarecie od mięsa gotowanego począwszy po jajka, warzywa, ryby. Galareta jet dobra na najcięższe przypadłości bo absorbuje wszelkie jelitowe badziewia. Ja sie tak ratowałam swego czasu. Suchary, białe pieczywo gotowana szynka. Zdrowia życzę

Gość gość
No to ja podałam dietę raczej dla dorosłego

Gość gość
Ma zapewne rotawirusa, w tym wypadku antybiotyk niestety

Gość gość
Jakbędzie dłużej trwało, to powinni podłączyć małej kroplówkę i ją odpowiednio nawodnić i odżywić. To za małe dziecko, by się biernie przyglądać, jak cierpi. Jak nie mozna inazej, to spróbuj prywatnie do innego lekarza

Gość gość
Jezu ludzie, przecież napisałam,że byliśmy z córką w szpitalu na kroplówkach. Teraz nie jest tak źle,jednak do końca nie przeszło, jest na ścisłej diecie, robi normalne twarde kupy jednak tak jak wczoraj jedna była półpłynna i przelewało jej się w brzuszku. Kwestia jest taka,że nie ma apetytu oraz że od dwóch dni te kupy są żółte. Rotawirus to nie jest,badania jej robili w szpitalu,co nie znaczy że nie może być inny wirus. Do gośćia z 20.36 NA WIRUSY NIE MA ANTYBIOTYKÓW Poprostu chciałam zapytać czy czyjeś dziecko miało podobnie,że po jelitówce tak się to ciągnęło i raz były normalne kupy raz rzadkie i niby raz lepiej na zmianę z gorzej no i jak długo to się utrzymywało i kiedy wróćił apetyt.