Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I co polskie kmiotki z waszymi samsungami i HTC. Nie stać was na iphona?

Polecane posty

Gość gość

Jaka wiocha gdy czlowiek wysiaga z kieszeni albo torebki samsunga lub inna komórkę - wiadomo - sa one proste, bo zeby obsluzyc i phona to trzeba myslec, wiec nie kazdy moze go miec. No i trzeba miec 2,5 tysiaca, czyli wiesniary kiszace dupska na kasach nie moga sobie pozwolic na takie cudo. DLa nich to marzenie nie do spełnienia

Gość gość
Taka jest prawda

Gość gość
W d**e sobie wsadź tego iPhone.

Gość gość
A Ty co, Egipt już ci się znudził? Jesteś prymitywnie monotematyczna

Gość gość
Założyciel(ka) to dopiero KMIOT(KA).Zero.A wogóle-szok.

Gość Champtaar
Iphony zabijają 15letnie dzieciaki w Chinach (foxcon że też to chol%%#@stwo jeszcze istnieje ) , cena s5 to koszt koło 3,700-3,900zł w zależności od pojemności hdd stan na początek roku. Ja osobiście wolałbym za tą cenę htc one jest nie do zdarcia (przejechał po nim samochód i działa ) osobiście nie mam ale w rodzinie mają stąd wiem o jego wytrzymałości . Ja osobiście mam tel którego nie wymieniłeś w temacie i w sumie spełnia większość moich oczekiwań w tym w miarę przyzwoity tryb pomigawkowy . Po tym co napisałeś wnioskuję jedno że jesteś strasznym burakiem nic a nic więcej , większość ludzi nie lubi buractwa stąd i niewielka ilość iphonów u normalnych ludzi by nie wstydzić się z powodu finansowania fatalnych warunków pracy dla ludzi w Chinach i drugiego - prostactwa . Oczywiście mam świadomość że mogę się mylić choć w twoim przypadku jakoś mam przeczucie ze jednak się nie mylę .

Gość gość
I phony mają malutkie wyswietlacze .kicha