Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jego ojciec widział moje nagie zdjęcia. Skoczę z mostu.

Polecane posty

Gość gość

Byłam pijana, na imprezie i pomyślałam sobie, że urozmaicę troche mojemu chłopakowi noc i wysłałam mu zdjęcie mojego biustu, odsłoniłam stanik tak, że było widać do połowy sutki, do tego półprzymknięte usta - wyszło bardzo seksownie ale miało trafić tylko do niego. Jakimś cudem okazało się, że mój chłopak wymienił się z ojcem na karty sim czyli jego ojciec miał numer chłopaka;( TYLKO ŚMIERĆ MI POZOSTAŁA

Gość gość
czy z mostu skoczysz naga czy w majtkach z może ubrana cała? pamiętaj skacząc nago możesz dostać mandat karny

Gość gość
Ale jesteś sztywna. Ja bym powiedziała: przepraszam, nie wiedziałam, że X zamienił się z panem na karty sim, inaczej nic takiego bym nie wysłała, ale myślałam, że to trafi do X, a wie pan, muszę dbać o swojego faceta. Obrócenie w żart zawsze pomaga :)

Gość gość
Dokładnie tak zrobiłam. Zadzwoniłam do niego jak tylko dotarło do mnie co zaszło. Powiedzialam, że przepraszam za sytuację, że to był przypadek i nie zostałam poinformowana o zmianie numerów. Starałam się zrobić dobrą minę do złej gry, jego ojciec był trochę zmieszany i chyba rozbawiony. Potrafię całkowicie zachować się inaczej niż czuję w środku dlatego tak "na spokojnie" podeszłam do sprawy ale i tak głupio mi strasznie:(((

Gość gość
Pokaż tą fotke :classic_cool:

Gość gość
nie! bo mam nadwagę

Gość gość
Byłaś na imprezie bez swojego chłopaka? I w dodatku pijana? 😠

Gość gość
Impreza pożegnalna z przyjaciółką, która wyjeżdża na kontrakt do meksyku. Wypiłam trzy drinki więc już humor miałam imprezowy:( Stwierdziłam, a co mi tam, niech ma mmsa na dobranoc:( A teraz chce mi się płakać, jak ja wytrzymam u niego na spotkaniach rodzinnych.

Gość gość
No pokaż fotke, nie wstydź się :classic_cool: Kochanego ciałka nigdy za wiele :)

Robisz z igły widły. Myślisz że jego ojciec nigdy kobiecych piersi nie widział? Sama napisałaś że był trochę rozbawiony. W czym więc problem? Wyolbrzymiasz sprawe.

Gość gość
przynajmniej rodzina bedzie znala nagą prawdę. a nie udającego maskującego potwora na rodzinnych obiadkach

Gość gość
6/10 bo ludzie nadal się nie skapnęli że to prowo :o no jasne, zamienił się kartami sim z ojcem... niby po co?

Gość gość
Dawaj te fotki.Cale forum czeka