Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straciłam dziewictwo z przypadkowym facetem w wieku 16lat

Polecane posty

Gość gość

i co ? to mialo byc jakies mistyczne przezycie ? :D nie moglam sie doczekac kiedy strace błone, dla mnie to bylo brzemie :D pomyslec ze są debilki, ktore czekają kilkanascie lat do slubu by im blone przebil jakis ciul, ktory potem bedzie pukal i tak inne :D

Gość gość
Jeżeli nie masz do siebie szacunku i puszczasz się z byle jakim "ciulem" którego imienia pewnie nawet nie znasz to sobie tak myśl. Zachowanie d******* tylko że dałaś za darmo. W dodatku jeszcze jako małolata. Dzięki, nie skorzystam z twoich rad i wolę być debilką czekającą kilkanaście lat ;) A przynajmniej kilka, aby zrobić to z miłości a nie tylko dla pozbycia się błony.

Gość gość
Tak to sobie tłumacz... :)

Gość gość
Błony to się można pozbyć palcem, lub przy pomocy wibratora.

Gość gość
i co ? to mialo byc jakies mistyczne przezycie ? smiech.gif nie moglam sie doczekac kiedy strace błone, dla mnie to bylo brzemie smiech.gif pomyslec ze są debilki, ktore czekają kilkanascie lat do slubu by im blone przebil jakis ciul, ktory potem bedzie pukal i tak inne smiech.gif gość dziś Jeżeli nie masz do siebie szacunku i puszczasz się z byle jakim "ciulem" którego imienia pewnie nawet nie znasz to sobie tak myśl. Zachowanie d******* tylko że dałaś za darmo. W dodatku jeszcze jako małolata. Dzięki, nie skorzystam z twoich rad i wolę być debilką czekającą kilkanaście lat oczko.gif A przynajmniej kilka, aby zrobić to z miłości a nie tylko dla pozbycia się błony. gość dziś Tak to sobie tłumacz... usmiech.gif gość dziś Błony to się można pozbyć palcem, lub przy pomocy wibratora. INNE TEMATY Z TEJ kategorii Proszę pomóżcie! MAM ŻAL I JEST MI SMUTNO ŹLE I BEZNADZIEJNIE gość dziś p********z , oni wola mężatki

Gość gość
współczujemy.

Gość gość
Faceci mogą zaliczać laski na lewo i prawo, jest to na porzadku dziennym. Tak to się juz przyjęło, że dla nich im szybciej to zrobią to jest lepiej. Wiem to bo kumplowałam się przez wiele lat z chlopakami. Wracając. Moim zdaniem i mam nadzieje, że zdaniem wielu innych ludzi, kobiety powinny korzystać z przyjemosći póki mogą. W końcu my też mamy swoje potrzeby, o któch coraz częściej rozmawiamy. Z czego bardzo się cieszę. Czymś co zawsze mnie irytuje jest mówienie, że jeśli nie straciłaś dziewictwa z miłości jesteś szmatą. Takie rozumowanie może wynikać z tego, że kobiety które czekały na tego jedynego przeliczyły się. Oczywiście nie mówię tutaj o każdej z was, są wyjątki. Z własnego doświadczenia wiem, że nie warto. W wieku 21 lat straciłam dziewictwo właśnie jak mi się wówczas wydawało, że z miłości. Dziś po rozpadzie mojego związku jestem na siebie zła. Ile przygód mnie ominęło? Ile wspomnień? Możliwe, że poprzez przygodę na jedną noc poznałabym kogoś ciekawego. Kogoś z kim znajomośc trwałaby nie więcej niz tydzien bo "bylismy pijani" "nie wyszło". Jestem jeszcze młoda i w końcu korzystam w pełni z tego co dała mi natura. Jestem dumna z bycia "szmatą" pozdrawiam ;p