Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kompletny brak czucia podczas seksu

Polecane posty

Gość gość

ludzie ratujcie mnie nic nie czuje podczas stosunku, czuje tylko jak partner we mnie wchodzi, ale potem zupełnie nic, dokładnie tak, jakbym była posmarowana jakąś maścią znieczulającą. nawet minetki nie czuję, kompletnie nie mam tam czucia może dodam, ze zbliżam sie do 30, a to jest mój 1 partner w pełni seksualny haha czy to może byc spowodowane wieloletnią dość mocno stymulującą masturbacją help

Gość gość
a brałaś jakieś tabletki np. na trądzik?

Gość gość
A podczas podwójnej penetracji z wibratorem też nic? Ja tak wolę po 3 porodzie ale jak też nic to idź szybko do lekarza.

Gość gość
Ja tez nic nie czulam dopiero jak moj chlopak przyprowadzil kolege ktorego dobrze znalam i wiedzialam jakiego ma, Wtedy obydwa mi w pchizde wepchali i tak mnie posuwali to dopiero poczulam i orgazm dostalam jak oni sie we mnie sposzczali

Gość gość
nie żadnych leków nie brałam

Gość gość
sama siebie doprowadzam do orgazmu za każdym razem a przy facecie nie czuję nic, a penisa ma ładnego, grubego, fajnego

Gość gość
Sprawdź z wibratorem w tyłku jeżeli uprawiacie anal. To nic niezwykłeg

Gość gość
anal odpada nie ma mowy

Gość gość
zmiej partnera na ostrzejszego i zeby mial grubego a najlepiej poszukaj murzyna napewno go poczujesz jak ci to ciapsko rozwali

Gość gość
W pewnym wieku/stażu anal to norma jeżeli chce się czerpać przyjemnośc z seksu

Gość gość
jak ktoś ma takie podejście do seksu analnego że na wstępie go skreśla to o czym tu dyskutować?

Gość gość
Jak bylam w UK to przez trzy miesiace dupcyl mnie dosyc ostro murzyn i teraz ten co z nim sie bzykam ma malego i wogole go nie czuje jak jest w mojej pchizdzie

Gość wiecznie zadowolona
Widocznie ma małego albo ty jestes lesbijka. Nie martw sie byle ze go uprawiacie udawaj

Gość gość
nie ma za małych penisów ani za dużych pochw - po to mamy seks analny aby kobieta mogła regulować sobie doznania wkładając w tyłek odpowiedniej średnicy wibrator. Dla mnie seks bez wibratora w tyłku przestał sprawiać przyjemność po 2 porodzie.

Gość gość
to sobie wkładaj do d**y co chcesz \ja chce miec normalny seks a penisa ma fajnego, moze nie jest dlugi ale dosc gruby, ale czulam to tylko przy wejsciu