Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ma znaczenie dla faceta przy wyborze partnerki

Polecane posty

Gość gość
Te proste z 90 % związków raczej nie są skomplikowane jak sama nazwa wskazuje - są proste :D

Gość gość
Lanser a to dziwne, bo nie znam ani jednej rozgarniętej :czytaj - inteligentnej -barmanki, kelnerki ani sprzątaczki , nawet pielęgniarki :D

Gość gość
Lanser czyli nie musi być łądna ani nawet ZGRABNA???? Ważne aby byłą sympatyczna??? Co ja czytam. .. Na pewno jesteś facetem???

Gość lanser
to ze nie znasz nie znaczy ze nie ma. rozgarnieci tez musza cos jesc wiec moga pracowac jako barmanka czy klenerka bo raczej czlonkiem zarzadu nikt od razu nie zostaje. nie kazdy tez ma taka sama mozliwosc edukacji jak rowniez sa ludzie rozgarnieci a leniwi. ja znam niejedna rozgarnieta kelnerke. to bardzo dorbze platna praca w pewnych lokalach. mam znajomego naukowca i zarabia 1/3 tego co te kelnerki.

Gość gość
To te kelnerki chyba sobie dorabiają na pokojach ;) a co z drugim pytaniem? Laska już nie musi być łądna???

Gość lanser
na pewno, ale masz racje pociag fizyczny tez jakis musi byc jesli chodzi o mnie. chociaz sa ludzie ktorzy nie zwracaja uwagi na wyglad znam takich wiec napisalem ogolnie.jest jeszcze jeden problem z ludzmi ktrozy nie byli akceptowani ze wzgledu na wyglad oni zazwyczj przez to maja tak zryta psyche ze nie sa sympatyczni bo nienawidza calego swiata wiec to sie niejako wyklucza.

Gość lanser
nigdzie sobie nie dorabiaja tam nie ma pokoi i mamy wspolnych znajomych ktorych znam bardzo dobrze wiec wiem ile zarabiaja i jak :D zreszta jak ktos konczy prace o 2 w nocy to nie mysli o niczym innym niz o tym aby sie wyspac. to ciezka praca ale bardzo dorbze platna. wystarczy ze ci co 10 klient da 2 dychy i za 10h pracy masz kilkaset zlotych tylko z napiwkow. masa studentow/tek pracuje jako kelnerki i barmani i wiekszosc z nich to ludzie rozgarnieci.samo to ze trzeba znac dobrze 2 jezyki aby pracowac wyklucza tepakow. wiekszosc polakow pracujacych za granica sprzata nie wiem czy sami nierozgarnieci tam jada bo nie znam nikogo ale smiem watpic.

Gość gość
a co to znaczy seksowna? panowie? a) ubiera się seksownie b) ładnie się porusza c) ładnie się uśmiecha/sympatyczna d) naturalna czy coś jeszcze innego?

Gość gość
Lanser jesteś kelnerem ?> :D

Gość gość
I ostatnie pytanie do lanserA: Czy mając do wyboru kobietę : jedna będąca członkiem Zarządu uznanej firmy a druga będącą zwykłą kelnerką - którą byś z nich wybrał?

Gość gość
ale w ogóle idiotyczne są te pytania. nie krytykując kelnerek, pielęgniarek i innych, to chyba oczywiste, że lepiej jak kobieta jest ambitna, wykstzałcona i ma pozycję. co nie znaczy, że te bez pozycji nie mają innych wartości, za którymi niejeden facet tez może oszaleć.

Gość lanser
zalezy w czym w grze w golfa mozna mnie uznac za kelnera :D ale w zawodzie kelnera nigdy nie pracowalem - nie znam dwoch jezykow dobrze :D jakie znaczenie ma co ja bym wybral temat nie o mnie tylko o facetach ale skoro tak cie to ciekawi to wykonywany zawod nie mialby praktycznei zadnego znaczenia. nie zwracam uwagi na takie rzeczy w sensie o ktorym myslisz. zawod kelnerki jest bardzo narazony na podryw wiec z tego wzgledu wolalbym w innym zawodzie :D poza tym blednie myslisz akurat nasza wspolna znajoma z tymi kelnerkami jest czyms w rodzaju czlonka zarzadu i powiem ci ze w porownaniu do tych kelenerek jej powodzenei jest zadne mimo ze kazdy wiedzial czym sie zajmuje, to bardzo duza firma najwieksza w polsce w tym czym sie zajmuje sponsoruje pewna druzyne w bardzo popularnym sporcie, wszyscy wiedza kto to jest dlatego tez przeprowadzila sie do innego miasta, a kelnerki tez tu przybyly na studia jakis czas temu i trzymaja sie razem. tak wiec twoje domysly sie nie sprawdzaja. faceci nie zwracaja uwagi na zawod,samochod, prestiz w sensie pracy czy inne dziwne rzeczy na ktore zwracaja uwage puste kobiety. pusty facet patrzy tylko na wyglad.

Gość lanser
kelnerka jest czesto bardzo dobrze wyksztalcona po prostu puki jest mloda i atrakcyjna to wiecej zarabia jako kelnerka niz pracownik banku albo goniec w kancelarii :D to samo tyczy sie kelenerow. nie pamietam abym spotkal jakiegos tepaka za to w banku czesto na takiego trafiam.

Gość gość
Nie kumam, napisałeś że faceci nie zwracają uwagi na zawód ani furę. Po czym dodałeś, ze pusty facet patrzy tylko na wygląd/ T na co patrzy nie pusty facet, hęęęęę????

Gość lanser
na rozne rzeczy zapytaj kilku to ci powiedza ja za siebei odpowiedzialem jzu na wszystkie twoje pytania, ze nie rozumiesz odpowiedzi nic nie poradze to penwie dlatego ze nie jestes kelnerka :D wiesz czym sie rozni zdanie z wyrazem tylko od takiego samego bez wyrazu tylko ? bo chyba w tym tkwi problem ze czegos nie rozumiesz.

Gość gość
1. Wygląd i tu się nie ma co oszukiwać kobieta musi się mnie podobać ale gusta są różne... 2. Musi być sympatyczna, to podstawa do udanego związku, nie lubię mruków i maruderek co wiecznie im coś nie pasuje. I to jedyne wymagania jakie stawiam kobietom oczywiście odrzucam też samotne matki z dzieckiem, narkomanki, pijaczki, nimfomanki.