Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny co byście zrobiły gdyby..

Polecane posty

Gość gość

Podrywała was lesbijka wyglądem przypominająca chłopaka? Czy moglibyście być z kimś takim w związku? Załóżmy że charakter tej osoby by Wam się podobał bardzo.

Gość gość
nie. jestem w pełni hetero i nie zadowoliłabym się kobietą

Gość gość
gdybym nie była nigdy w żadnym poważnym związku to mogłabym się skusić. Nawet na te kobiecą lesbijke ale No aktualnie jestem w 1 związku i nie wyobrażam sobie bez faceta na dłuższą metę

Gość gość
Nie. Albo jest się hetero albo bi albo homo. Nie można być hetero i być w związku z dziewczyną która wygląda jak chłopak... A jakby chłopak sobie założył perukę , przebrał się i pomalował , i z charakteru też by był bardzo fajny , to myślisz ze jakis chlopak by się z nim umawiał ??

Gość gość
Ale podobno większość dziewczyn jest bi. I zarzekacie się że kocha się za charakter a nie za wygląd/płeć. Faceci to inna bajka bo im zależy głównie na sexie. Kobietom na miłości.

Gość gość
Osoby które piszą że mogłyby się skusić , nie są hetero , tylko bi lub homo. Jeżeli jestes hetero to nie ma takiej możliwości zeby byc w zwiazku z dziewczyną , to jest niezgodne z twoją natura , twoją orientacją , to tak jakbys miala byc z kims z rodziny , wogole nie ma takiej opcji Zdarza się ze osoby hetero fantazjują sobie o osobie tej samej płci , ale gdyby przyszlo co do czego to by je to po prostu chmm.. nie chce powiedziec "brzydziło " , odpychało , byłoby to dziwne Więc jest cos takiego jak bi i homo , i wtedy mozne byc dziewczyna z dziewczyna Ja jestem hetero i nie moglabym byc nigdy w zyciu (Jestem tolerancyjna , niech nikt nie odbiera tej wypowiedzi jak jakis atak czy cos )

Gość gość
czytaj że zrozumieniem. Odkąd jestem z facetem w pierwszym związku wiem że nie. To że kiedyś o tym myślałam Jak nie miałam doświadczeń czyni mnie bi?

Gość gość
A co powiesz o osobach które są z osobami po zmianie płci? I niczym się nie różnią od faceta/babki? I te osoby są hetero zazwyczaj i to akceptują.