Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż mnie zdradza, właśnie czytam jego maile z kochanką, płakać mi się chcę :(

Polecane posty

Gość gość

podejrzewalam od dawna, jestesmy 6lat po slubie, mam dostep do jego maila ,od zimy mnie zdradza z panną z sex portalu :( ma 23lata jest z krakowa, on do niej jezdzil, pisali do siebie nawet w nocy, ja spalam a ten huj pisal z komorki do tej k***y ;( pewnie dlatego go nie przylapalam bo kontaktowali sie mailowo, on jest na wyjezdzie do czwartu, mozliwe ze u niej, to juz koniec naszego malzenstwa. Wyprowadzam sie jutro z synem do nowego mieszkania, mam troche pieniedzy. Nie wybacze mu nie bede tępą żonką ktora siedzi z dzieckiem, pierze gotuje pracuje a ten huj rznie sie z jakimis szmatami !

Gość gość
co za czasy...co piąty temat to zdrada...

Gość gość
Dobrze robisz, zeszmacił się i pewnie w tym momencie też to robi :/. I co tam sobie gr****** przez maila?

Gość goś123
masakra...ja juz nie rozumiem do czego ten świat zmierza.. smutno mi się robi jak na to wszystko patrzę. Dlaczego Ci ludzie tacy są...

straszne. napisz lepiej w czym ona jest od Ciebie lepsza zakłamana autorko. na pewno dobrze się bawili. kiedy ostatnio bawił się dobrze z Tobą?

Podeślij jakiegoś maila. Co prawda, mam o trzy lata mniej, ale rozmawiam z pewnym żonatym.

Gość gość
Skopiuj te maile i schowaj dobrze. Przydadzą Ci się w sądzie jeśli nie teraz, to może później. Załatwiaj rozwód z jego winy i niech płaci na Ciebie i dziecko. Zostanie mu mniej na szmaty.

Gość gość
Kołował kasę? To w zamian powinien mieć prawo do zdrad

Gość gość
Podła suka autorka Czerpała korzyści na facecie,a jemu nie wolno zdradzić nawet w zamian za korzyści i przywileje jakie ma kobieta od faceta I jeszcze ppdla suka sie rzuca, sondani straszy swego pana

Gość gość
racja, zrob kopie + zrzuty ekranu, z takimi nie ma co sie cackać. Ja jednorazowy skok w bok bym byla w stanie wybaczac, albo gdyby facet sam sie przyznal. Ale takiego chamskiego życia na dwa fronty nigdy :O

Gość gość
Na ciebie ma płacić leniwa szmato bez chonoru? To juz lepsze są k****y od was ,tylko wymagania,dojenie z kasy faceta,lenistwoi cwaniactwo ,a facet nie może juz nawet zdradzić To jest chore,podła egoistka

Gość gość
broken przecież jesteś asem tępa piczo, jak możesz chcieć mieć romans? durba baba

Gość gość
broken śmierdząca wywłoko co pieprzy się z żonatymi po co się wylogowuje gdy wyzywasz autorkę? odwagi ci brakuje szmato wytarzana?

Gość gość
ja to bym pojechała do tej qrwy i ją po ryju wytrzaskała za to że właśnie nie przeszkadzała jej żona faceta któremu dopsko wystawiała.

Gość gość
a maz by ci oddal

Gość gość
oddał to by tobie szmato jakbyś tylko spróbowała podskoczyć do jego żony i jeszcze by powiedział, że wreszcie mu ulżyło, bo się go uczepiłaś i szantażowałaś :D

Gość gość
zdradza bo się nie modlisz za niego ODSETEK ROZWODÓW W RELACJI DO RELIGIJNOŚCI MAŁŻEŃSTW 50 proc. - związki cywilne małżeństw całkowicie obojętnych religijnie 33 proc. - związki sakramentalne nie praktykujące 2 proc. - związki sakramentalne, w których małżonkowie razem uczestniczą co niedziela w Eucharystii 0,07 proc. (1/1429) -związki sakramentalne, w których małżonkowie razem uczestniczą co niedziela w Eucharystii i codziennie modlą się wspólnie. czyli jak bedziecie sie modlic razem to przestanie zdradzac

Gość gość
>>>zdradza bo się nie modlisz za niego ODSETEK ROZWODÓW W RELACJI DO RELIGIJNOŚCI MAŁŻEŃSTW<<< Odsetek rozwodow w krajach gdzie rozwody sa zakazane(bez wzgledu na religijnosc): 0% Odsetek rozwodow, gdzie nie istnieje instytucja malzenstwa (bez wzgledu na religijnosc): 0%

Gość gość
"co za czasy...co piąty temat to zdrada…" i będzie jeszcze gorzej, bo ludzie nie mają już żadnych zachamowań wszechobecność łatwo dostępnego seksu zrobiła ludziom z mózgu sieczkę niewiele jest osób, które nadają się na partnera ludzie zapominają, że potrzeba bycia kochanym jest naturalną potrzebą ludzką - przygodny seks nigdy nie zastąpi udanego związku - ludzie, którym brakuje w życiu prawdziwej miłości nigdy nie będą tak na prawdę szczęśliwi i będą szukać szczęścia tam gdzie go nie ma :(

Gość gość
"zdradza bo się nie modlisz za niego ODSETEK ROZWODÓW W RELACJI DO RELIGIJNOŚCI MAŁŻEŃSTW 50 proc. - związki cywilne małżeństw całkowicie obojętnych religijnie 33 proc. - związki sakramentalne nie praktykujące 2 proc. - związki sakramentalne, w których małżonkowie razem uczestniczą co niedziela w Eucharystii 0,07 proc. (1/1429) -związki sakramentalne, w których małżonkowie razem uczestniczą co niedziela w Eucharystii i codziennie modlą się wspólnie. czyli jak bedziecie sie modlic razem to przestanie zdradzac" taa, szkoda tylko, że ten dsetek dotyczy rozwodów i ma się nijak do faktycznych statystyk zdrady ludzie, którzy w Polsce deklarują oficjalnie religijność zdradzają w małżeństwie tak samo, albo i jeszcze częściej niż niewierzący główna różnica polega na tym, że religijni się rzadziej rozwodzą bo boją się reakcji otoczenia - to są ludzie, dla których ważniejsza jest opinia innych niż uczciwość do samego siebie i partnera innymi słowy: religijni zdradzają ale nie rozwodzą się, żeby zachować pozory idealnego małżeństwa ludzi, którzy żyją zgodnie z zasadami swojej wiary jest bardzo mały odsetek większość modli się na pokaz może zanazłbyś 1 lub dwa przykłady uczciwych katolików w jednym miecie wśród tych ostatnich 2% co wymieniłeś zdecydowana większość z tej grupy żyje w zakłamaniu

Gość gość
seks jest najwazniejszy

Gość gość
ludzie zdradzaja i oszukuja

Gość gość
brokenshide wredny tłuściochu, zrzuć te 20 kg nadwagi to moze sie szansa na romans znajdzie;*