Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO TO JEST ten VIRUS EBOLA??? skad sie wzial,i dlaczego w Afryce tylko?

Polecane posty

Gość gość
No dobra a jakby się okazało że ktoś u nas jest chory to co mu podadzą na początek? Pawulon?

Gość gość
gość 1:01 Ale dziwisz im się? Wiesz jak czarni byli traktowani na przełomie dziejów przez białych? Byli bici, gwałceni, zabijani, porywani do niewoli. Nawet takie specjalne siatki jak na ryby zawieszali przy brzegu i łapali w to czarnych żeby później zabić i wykorzystać. Dlatego tylu czarnych w Ameryce. A później oddzielne szkoły, getta itd. Gorzej traktowani od zwierząt. Biali się zachowywali wobec nich jak Barbarzyńcy. U nich ta nienawiść do białego jest akurat uzasadniona :O Ja się im nie dziwie. Też Polacy nienawidzą Niemców np. za to co robili z naszymi przodkami. Powinnaś ich zrozumieć! !!

Gość gość
Zdaje się że wirusy to raczej za długo nie żyją prawda? Są jak wojska okupują organizm, okupują a jak on znajduje siłę by się bronić, to wirusy giną. Gdyby go potraktować roślinkami to zginął by jeszcze szybciej Mylę się?

Gość gość
ale dlaczego nie przeniesie sie to na europe,azje,??

Gość gość
ALE CO WY MACIE DO tych niemcow??? przeciez to inna generacja!!! Powiem ci ,ze ostatnio brazowiak ,mnie wyzwal na ulicy... Brzydki ,a jakie ma mniemanie o sobie,bo ubral dobre ciuszki ...tacy oni sa biedni,kochani,slodcy...

Gość gość
Afryko to poligon doswiadczalny dla zarazkow. To z twoich podatkow naukowcu na zacchodzie prawdza doswiadzczenia na ludziach. Na nich najle piej sie sprawdza co skuteczne. Chory ten swiat:-(

Gość gość
Człowiek człowiekowi bratem być powinien! Trzeba się szanować i miłować wzajemnie . Nie wymażemy z pamięci niechlubnych czynów pełnych nienawiści przedstawicieli koloru białego, jednak możemy wzajemnie sobie wybaczyć i nie wracać do przemocy. Nie po to każdy z nas jest inny żebyśmy mieli powód do pogardy! Ta inność często ratuje nam życie!

Gość gość
ale czy ty nie rozumiesz ,ze oni CHCA BYC TOLEROWANI ,zebys byla dla nich mila,pomagala im bo sa z afryki... a oni nie chca cie tolerowac tak naprawde,czetso smieja sie nabijaja z bialych ludzi.. !!! a jak juz brazowiakowi cos powiesz ,to mowi ze jestes rasista... a on jest rasista to jest ok ? tak...

Gość gość
Akurat z życiem wirusów nie jest to takie proste, potrafią prztrwać całe wieki :-) No i nie brońcie tych czarnych, bo gdyby ich zostawić samych sobie to byście mieli Rwandę z 1994 w całej Afryce aż by się wytłukli nawzajem do nogi ;-)

Gość gość
W 3 miesiące wytłukli ponad milion Tutsi, Hitler mógłby się uczyć od nich :P

Gość gość
Przetrwać to one sobie potrafią w ziemi ! A ja mówię o organizmie ludzkim! Wirus opryszczki żyje sobie uśpiony w moim organizmie i co? Choruję? Nie! -Ponieważ dobrze się odżywiam dbam o siebie. -Ale wystarczyło by pół roku żebym zeszła z tego świata w mękach bo uaktywniłby się i by mnie zabił. A jak jest z ebolą?

Gość gość
to dobra idea :) jak oni wygina wiecej bedzie dla nas !!! to jest sposob !!!

Gość gość
Nie śpi tylko częstujesz innych... opryszczki narządów płciowych, aż mnie wzdryga :-O Twój szczęściarz wie?

Gość lanser
z każdą wizytą na tym forum przekonuję się że ludzie jednak mogą być głupsi niż sądziłem.

Gość gość
Ebola uśpi ciebie, na zawsze :P

Gość gość
Poczytaj sobie jakie ludzie mają tam wykształcenie i jaki jest stopień analfabetyzmu tam! Ludzie tam nie mają co jeść, są biedni. Różnice bytowe rodzą nienawiść Ty wiedząc że ktoś gdzieś pławi się w luksusach nie czujesz do niego sympatii! Handlarz bronią zaciera rączki kiedy znajdzie się grupa ludzi chcących zarobić na chleb mordując innych... To wszystko z niedostatku się bierze z braku edukacji.

Gość lanser
Nie wiedziałem, a smaruję się maściami non stop :-(

Gość gość
Ty tez masz w sobie wirusa opryszczki bo nawet jeśli nie chorowałeś na odrę to byłeś pewnie szczepiony więc tak czy siak wsyrzyknięto ci he he he

Gość gość
Napierdzielają się ci z miast a nie ze wsi :P

Gość gość
Kuorwa ludzie czy wy wiecie cokolwiek o wirusach? Oglądaliście bajki w dzieciństwie? ,,Było sobie życie"

Gość gość
Niedługo wasze mózgi nie będą już zdolne myśleć! Na razie nie ma w was wiary, ale przyjdzie taki czas że zabraknie impulsu elektrycznego pod kopułą i procesor sam się zatrzyma!

Gość gość
W takich chwilach wiem że pisałam z jedną osobą która nie zrozumiała...i poszła spać.

Gość gość
a co jakby wirusem eboa potraktowac naszych politykow?

Gość gość
"gość dziś Zdaje się że wirusy to raczej za długo nie żyją prawda? Są jak wojska okupują organizm, okupują a jak on znajduje siłę by się bronić, to wirusy giną. Gdyby go potraktować roślinkami to zginął by jeszcze szybciej Mylę się?" Większej bzdury nie słyszałam... Wirusy żyją kilkadziesiąt lat. Potrafią wytworzyć formę nieaktywna i wegetowac latami, czekając na zywiciela. Jakie roślinki? Nie wierzę że ktoś jest tak tępy żeby to pisać? Wirus zmienia dna Twoich komórek.