Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MsParis

Proszę o pomoc.. Chodzi o chłopaka...

Polecane posty

Gość MsParis

Niektórym mój problem, może wydawać się głupi..Jednak ja naprawdę nie wiem co robić, proszę o jakieś rady :((... 2 msc temu, na jakims portalu poznalam chlopaka, mamy po 15 lat. Nie szukalam jakiejs milosci poprostu z nudow i ciekawosci chcialam popisac. Bardzo mu sie spodobalam. On mi zreszta tez. Jest niesamowicie dojrzaly, przystojny wysoki etc... Podoba mi sie... Ale nie tak bardzo jak ja mu... Czesto rozmawiamy na skype przez telefon... Mowi ze mnie pokochal i zrobi wszystko zebym byla jego. Planuje nasza przyszlosc, nasz slub, nawet byla juz mowa o dzieciach, a mnie strasznie to krepuje, nie umiem mu powiedziec zeby sie tak nie spieszyl bo boje sie ze zerwie ze mna kontakt a naprawde go polubilam. Wszystko byloby dobrze kiedy nie wyznawal mi swojej milosci do mnie. Moze to glupie z mojej strony ale nie jestem na to gotowa ;/... Irytuje mnie temat tego ze bedziemy do konca juz razem. Biore moze to za bardzo do siebie, ale ja chcialabym sie wyszalec, a teraz czuje sie jak w klatce, mianowal mnie swoja dziewczyna... Chce sie ze mna spotkac... Piszemy na kazdy temat. Kiedy pyta czy go kocham odpowiadam tak ale tak naprawde cenie go tylko jako przyjaciela ale wiem ze kiedy powiem nie zalamie sie, byc moze urwie ze mna kontakt, przestanie mi ufac... Prosze o dobre rady :(

Gość gość
To nie jest głupie, że nie jesteś gotowa na tak poważny związek jakim jest małżeństwo w tym wieku, a wręcz przeciwnie, prawidłowo myślisz i stosownie do swojego wieku reagujesz na takie propozycje. Dziwne, że ten chłopak tak szybko mówi o tak odległej przyszłości. Radzę ci nie traktować tego poważnie. Mało który związek zaczęty w tym wieku wytrzymuje kilka lat, co tu dopiero mówić o ślubie. Chłopakowi prawdopodobnie bardzo się spodobałas i w ten sposób chce ci przekazać ze bardzo mu na tobie zależy. Wg mnie źle robisz, że mówisz mu już teraz ze kochasz. Przecież nawet go nie znasz. Wystarczyłoby powiedzieć, że ci się podoba, że chcesz go poznać i że bardzo byś się ucieszyła gdybyście się pokochali jak już się poznacie w realu. Spotkaj się z nim, pogadajcie na żywo, może akurat się tak ułoży,że zechcesz z nim być. Ale mów mu wprost, że na rozmowy o małżeństwie jeszcze prZyjdzie czas, że na razie nie jesteś na to gotowa. W twoim wieku to jak najbardziej zdrowe.

Gość lanser
przeciez to prowo od razu widzac ze przeklejone skads i ktos nie zauwazyl ze formatowanie tekstu w htmlu tez sie skopiowalo :D