Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety na siłę chcą ze mnie zrobić podrywacza

Polecane posty

Gość gość

Większość moich związków w jakich byłem to brak zaufania do mojej osoby od początku do końca, podejrzenia że kogoś innego mam itd... W końcu te związki przeradzały się w seks-układy bo kobiety tego chciały i odchodziłem z powodu braku miłości, bądź tego że kobieta nagle kogoś innego znajdowała a ja miałem być dalej kochankiem. No właśnie kochankiem i tak mnie postrzega jakieś 99 procent kobiet którym się podobam... interesowały się mną osoby często w związkach także i znudzone mężatki, jedna nawet sugerowała mi wprost że powinienem mieć kilka kobiet! jej by to nie przeszkadzało a zdobyłbym większe doświadczenie, portale randkowe to porażka tam było to samo większość kobiet jak nic nie było to kontakt się urywał, kilka miałem przypadków że zapraszały mnie w dziwne miejsca na pierwsze spotkanie, typu swoje mieszkanie, basen, ale zdarzały się i takie które miały na tyle odwagi że napisały wprost o co chodzi, czy to przez mój wygląd? To on determinuje że biorą mnie nie słusznie za podrywacza?

Gość gość
Skoro tyle kobiet tak o tobie myśli to znaczy, że coś musi być na rzeczy. Pewnie jest tak, że twoje zachowanie daje im wysnuwać taki wniosek. Sumując - jesteś podrywacz i babiarz, a one to widzą. Przestań zarywać wszystko, co się rusza i ma biust a zobaczysz, że swiat wokół się zmieni. Znałam takiego... tylko, że tacy się nie zmieniają :(

Gość gość
beata samotna - to ty facet jesteś czy kobieta?