Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka kara za jezdzenie bez pozowlenia ojca motorem

Polecane posty

Gość waszym zdaniem jaka kara
durneee to są te pomarańczki ciemnotki ,które autentycznie dają popis swojej głupocie w jakiś niedowierzeniach i wcskają mi cos co sama na oczy wielokrotnie widziałam,ze dzieciak z tym problemów nie miałby

Gość gość
i uważasz ,że skoro motor ma silnik to nie trzeba żadnej siły żeby go no utrzmać w pionie ?:D może tobie motor z samochodem sie pomylił ? myślisz ,ze skoro ma koła to sam utrzyma równowagę ?:D

Gość gość
A ty jeździłaś kiedyś motorem czy tylko w grach komputerowych? Nie trzeba wazyć 100kg, zeby sobie poradzić :P

Gość gość
szlaban na podowrko, tv, komp, brak kasy

Gość gość
moja rada jest taka abyś poszła do szkoły bo pisać nie umiesz,wysłowić się pewnie też,masakra co za buractwo jest na tym forum

Gość mucha21212
Motor to jest w odkurzaczu! Chyba że to faktycznie jakiś brzęczyk o małej pojemności. Ja jeżdżę motocyklem który waży ponad 200kg i utrzymanie go nie jest najmniejszym problemem. Za to od najmłodszych lat jeździłam motocyklem wsk 125 potem etz jeśli komukolwiek coć to mówi. Jeszcze w podstawówce więc jestem w stanie uwierzyć że dziewczynka jeździła. Mi bardziej na provo wygląda to dlatego że autorka nawet nie ma pojęcia co to za moto a pisanie "masywny" jest niepoważne

Gość waszym zdaniem jaka kara
mucha21212 a w jakim konkretnym celu, ja mam mam wiedzieć co to za model motocyklu jak W OGOLE dwukołowcami się nie interesuje, nie przesiaduje z mężem w garażu podczas majsterkowan, nie czytam jego moto gazet, , nie przechwalam się koleżankom z pracy dokładnie jakie to nosi cyferki i model . Znm tylko MARKE i mi to wystarczy. Napisałam MARKE motocyklu, wiem ze to Yamaha bo widzę napis i tyle A rozmowa dzisiaj z mlodą już została przeprowadzona i kara mocna nalozona, bardzo surowa. Do 18stki się nie wygrzebie z tych kar