Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkoła koniec laby

Polecane posty

Gość gość

trzeba dzieciaki do szkoły wyprawić.

Gość gość
O matko,Ameryki nie odkrylas:O

Gość gość
Znowu się zacznie... Mamo a ja na jutro potrzebuję pyłu gwiezdnego i mleka koziego...o 21.30...

Gość gość
I weź tu człowieku zdobywaj cuda dwie i pół godziny przed północą...

Gość gość
Jak masz niedorozwoja zamiast inteligentnego dziecka,to co sie dziwisz?

Gość gość
Kto się boi szkoły?

Gość gość
przynajmniej sie nauka zajmą a nie testami ciazowymi, ciązami seksem i tym wsszystkim co z tym zwiazane..

Gość gość
Lepiej mieć tylko takiego jak ja opisuję a ty nazywasz niedorozwoja niż mieć jałowiznę tam gdzie inni mają mózg i inne ważne narządy spełniające ważne funkcje min. pozwalające przedłużać gatunek.

Gość gość
Bez nerwow,spokojnie:-) no co ja poradze,ze twoj bachor ma zatwardzenie mozgu?:-) :-)

Gość gość
jestescie wiesniarami które nie potrafia nic innego napisać jak wyzywać dzieci! i wy sie uwazacie za osoby ROZWINIETE? to tak jak dziecki w szkole wyzywaja rodziców tylko ze one sa mlodsze i malo wiedza ze to co zlego a wy stare krapyki jedzcie po dzieciach. powinni wam pite zaszyc zebyscie sie lepiej nie rozmnazaly bo jak moje dziecko ma miec takie kolezanki w szkole to wole nie miec dzieci wcale...

Gość gość
Mamusiu kulturalna,masz piekne slownictwo:-) :-) twoje polmozgi w szkole tez tak sie odnosza do kolegow?:-) :-) :-)

Gość gość
nie mam dzieci , czytac cie chyba nie nauczyli w szkole, widocznie ty masz dzieci wymagajace specjalisty bo wyzywasz inne, ale to my Ci juz nie pomozemy:)

Gość gość
daj na luz,masz uposledzonego i trudno:-) takiego tez trzeba kochac:-) no kochanie,uspokoj sie juz:-)

Gość goośćć
Całe szczęście , że się zaczyna szkoła. Może takie osoby jak w tym temacie piszące (gimboza albo upośledzone) znikną z Kafe. Matka zażartowała , że dziecko przypomina sobie o czymś na ostatnią chwilę (jak większość dzieci) a tu już takie teksty i wyzwiska dzieci :O Czas do szkoły albo do psychiatry (niepotrzebne skreślić).

Gość gość
tutaj w zadnej sprawie nie mozna sie poradzic albo o cos zapytac bo zaraz wyzwa ci dziecko, ee malo tego dziecko ktorego nie masz haha pozdrawiam:)

Gość gość
To ja autorka! Nie mam dzieci w wieku szkolnym jeszcze! Jest tutaj taka na forum upośledzona osoba która wyzywa. Nie zwracajmy uwagę na trolli! Nie są dla nas powietrzem!

Gość gość
Miało być:,,Niech są dla nas powietrzem!" :D

Gość gość
Normalne dziecko bedzie pamietalo tym co jest mu potrzebne,a niedorozwniete po rodzicach zapomni:O

Gość gość
Nie prawda! Moja siostrzenica zawsze miała świadectwa z wyróżnieniem i zawsze na ostatnią chwilę sobie przypominała. Ona teraz jest kimś i nie ma czasu tutaj siedzieć tak jak ty ! Wyciągnij wnioski!

Gość gość
Sam płacz i łzy 😭

Gość aldoni
Ja swojego syna po dwoch dniach przenioslam do nowej szkoły .. Jest to Akademia Bystrzak to placówka na Ursynowie i w Pisecznie , w której dzieci i młodzież rozwijają swoje umiejetności i wyobraźnie, nie tylko matematyczna i polonistyczną, ale rownież artystyczną, są warsztaty teatralne, lekcje tańca, rysunku ,w zależności od grupy wiekowej. A nauczyciele są naprawdę dobrze wykształceni i z podejsciem dobrym do młodzieży i dzieci ..Teraz moj syn z chęcią uczęszcza do szkoły ..