Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama też karmiąca piersią

Mamuśki karmiące piersią PUBLICZNIE ogarnijcie się!!!

Polecane posty

Nikt nie ma zamiaru oglądać waszych piersi idąc na spacer czy na zakupy.Na szczęście idzie zima to juz nie bedzie takich " cyckowych przedstawień" bo to co sie dzieje teraz to jest jakaś masakra. Sama karmię piersią, jestem mama dwumiesiecznej dziewczynki, ale jak wychodzę gdzieś z córką na dłużej to mam takie urządzenie jak LAKTATOR, odciągam sobie buteleczkę i mam w razie gdyby córeczka była głodna. To wcale nie jest takie cool jak wam się wydaje.Ludzie chcą zjeść obiad w spokoju na mieście, ale usiądzie przed nimi taka jedna czy druga wywalą swoje ohydne cycki na wierzch i myślą że są z******te :o Ogarnijcie się.Karmienie publiczne powinno być zabronione!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Sama sie ogarnij. W internecie na reklamach banerach w sklepach pełno seksu i nikt sie nie burzy a na taka naturalna czynnosc sie oburzasz. Nie chcesz to nie patrz. Nigdy nie karmiłam publicznie ale juz nie moge tego sluchac.

Gość gość
Rozumiem,ze skoro karmisz to twoje cyce tez sa ohydne?Twoj fagas napewno juz sobie poszukal na boku lepszych pd twoich:-) kto wie,moze nawet moich......

ale juz nie moge tego sluchac. c c c nikt ci słuchać nie karze paniusiu. czy moje cycki sa obwisłe? pewnie byś jeszcze pozazdrościła, maszkaro!!!

Gość gość
Tobie damulko tez nikt nie karze patrzec, ale pewnie jestes taka wscibska ze nie mozesz sie powstrzymac. Jak jestes taka wrazliwa to sie zamknij w domu i nie wychodz.

Gość gość
Może ty nie chcesz patrzeć, ale nie jeden tatuś chętnie zawiesi oko, więc nie psuj. Masz flaczka i ci żal cudzych cycuszków czy pan Bóg ci kazał sprowadzić świat na katolicki szlak?

Gość gość
Jesli ty masz jedrne( w swojej wyobrazni) todlaczeg twierdzisz,ze inne karmiace maja ohydne?masz cos z deklem?

Gość gość
nie kazdy ma ochotę oglądać piersi innych kobiet widze ze na kafeterii zlecialo sie stado bezmózgów. Popieram autorke, cycem karmcie sobie w domu

Gość gość
Wolność dla piersi! Na plażach topless!

Gość gość
Piersi karmiącej matki nie są pociągające seksualnie dla mężczyzn, jak ktoś tu próbuje sugerować Sama mam dziecko ale obeszło się bez publicznego karmienia Z resztą przecież można się okryć pieluszką czy chustą a nie wywalać cyce, pomijam czy atrakcyjne czy nie, ludziom którzy nie chcą tego oglądać To zwyczajnie budzi niesmak No ale każdy robi jak uważa, aczkolwiek jakieś zasady współżycia w społeczeństwie należałoby zachować i nie świecić bądź co bądź golizną

Gość gość
Polska, 21 wiek. Matki !! są zgorszone widokiem matki karmiącej piersią. Leczcie się zacofańce.

Gość salomejka
autorko, co dziwnego widzisz w publicznym karmieniu piersią? to normalna sprawa, mamy dwudziesty pierwszy wiek nie bądz zacofana.. chyba kazdy wie jak wygląda pierś a to że dziecko trzeba nakarmić jest normalnym, obojętnie gdze..

Gość gość
Przyznam, że też nie rozumiem dlaczego tak ciężko im się zakryć pieluszką czy po prostu odejść na bok. Nawet w centrum handlowym można znaleźć ustronne miejsce żeby w spokoju dziecko nakarmić, nie trzeba od razu wyciągać piersi przy wszystkich. I nie sądzę żeby piersi karmiącej matki były atrakcyjne dla innych mężczyzn.

Gość gość
Widzialam niejednokrotnie kobiete karmiaca piersia,ale dziwnym trafem zadna nie miala''wywalonyc cycow'' jak w opise autorki.Ty chyba specjalnie wgapiasz sie w dekolt,zeby zobaczyc kawalek piersi,chora,zboczona babo.

Gość normalna mama mm
A co ci to przeszkadza? Ja karmię mm, ale jakoś nie mam bólu d**y jak widzę karmiącą matkę. Mnie ten widok raczej cieszy i się zawsze uśmiechnę, bo też mam małe dziecko i jestem przyjaźnie nastawiona do matek z maluszkami. A że zobaczę kawałek piersi (choć nigdy nie widziałam, bo matki się zasłaniają, a ja też w dekolt się nie wpatruję) to też przecież nie umrę. Już przestańcie z tym najazdem na karmiące piersią, jakby się obnażały do naga publicznie. Karmienie piersią publicznie nie jest zabronione, więc jak wam przeszkadza widok to się wyprowadźcie na pustynie albo na biegun.

Gość gość
Może my powinnismy jesc w ukryciu, zakladać czapkę w ukryciu, a za kichnięcie publicznie kara pieniężna. Glupie jestescie baby :)

Gość Źółwik3434563
Karmienie piersią to najbardziej naturalna rzecz pod słońcem i wcale tak wiele piersi podczas karmienia nie widać. Więcej widać w dekolcie co trzeciej laski na ulicy. A może nie każdy ma ochotę patrzyć na piersi wywalane w wielgachnych dekoltach i szparę w tyłku wyłaniającą się ze spodni u co piątej laski, gdy ta kuca? Bulwersuje Cię karmienie piersią, ale golizna w reklamach i na banerach już nie? Hipokryzja aż kipi! Tam więcej widać i jeszcze jest kontekst seksualny. Czy obraz Matki Boskiej Karmiącej także należałoby usunąć z kościołów? Obraz "Macierzyństwo" Wyspiańskiego też do spalenia? Widok kobiety karmiącej publicznie to naprawdę rzadkość i nie wiem jak trzeba się wpatrywać, by wypatrzyć tam jakąś goliznę :) To już moherowe dewotki są pod tym względem bardziej tolerancyjne, więc nawet "młodą moherką" nazwać Cię nie mogę Autorko :D

Gość gość
Ale nie o to chodzi, by piersi matki karmiącej były atrakcyjne dla przechodzących obok mężczyzn, czy dla kogokolwiek! Macie coś z deklem? Matka karmi swoje dziecko, a nie wywala piersi do podziwiania i oglądania! Śmiać mi się chce, z tych wielce zgorszonych golizną, myślałby kto, że kobiety na ulicy tak zakrywają się od stóp do głów. Więcej cycków widać w dekoltach babek mijanych na ulicy, to Was nie gorszy? A jeszcze do tego widać tyle pośladków, fuj ile golizny. Hipokrytki :) A może zazdrościcie?

Gość KarmiącaPiersią654646
Normalna mama mm - sama prawda, podpisuje się pod Twoimi słowami! Nie brakuje zboczonych bab ;)

Gość gość
To se karm odciągniętym pokarmem, moze niektore mamuski nie chca dziecka przyzwyczajać do butelki, bo potem zapomina jak się ssie z piersi

Gość gość
No fakt, ale skucha. Cycuś cycuś cycuś. Dziecko niedożywione może być ale ma jeść TYLKO z cycusia!!