Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafie polaczyc roli matki z zona

Polecane posty

Gość gość

Mam corke 10 miesieczna, super meza, ktory naprawde duzo robi przy dziecku. Nie ma tak, ze przychodzi z pracy o 16 i lezy przy kompie do 23. Bawi sie z dzieckiem, robi czasami kolacje, jak tylko mala zaplacze w nocy to leci do jej pokoju. Jako ojciec sprawdza sie super! Problem lezy we mnie. Przychodzi 20 ,kladziemy mala a ja najchetniej poszlabym do sypialni przed kompa. Lozko kojarzy mi sie z odpoczynkiem i w*****a mnie to jak maz chce seksu. Libido mam zerowe od porodu, zmuszam sie do seksu raz na 2-3 tyg i tylko zaciskam zeby aby szybciej. Moglabym wcale seksu nie uprawiac juz cale zycie. Karmilam butelka ,dziecko mam grzeczne ,meza cierpliwego .Co ze mna jest?

Gość gość
A jakie życie prowadziłaś przed ciążą, nie męczy cię bycie cały dzień z dzieckiem? choć jak mąż wraca o 16, to nie ma tragedii...Czujesz się zmęczona fizycznie, czy też psychicznie? Wiesz może jeszcze trochę czasu potrzebujesz żeby dojść do siebie po urodzeniu dziecka, czasem to trwa dłużej, rok, a nawet dwa. Możliwe że to też po prostu znużenie rutyną, nic się wtedy nie chce ponad to co trzeba...

Gość gość
Przed ciaza bylo duzo lepiej! Uwielbialam spontan, bielizne. Nie to ze bylam wulkanem seksu ale minimum 2 razy w tyg seks a teraz raz na 2-3 tyg... Jak mysle, ze mialabym teraz wskoczyc w ciuszki ,umalowac sie, zrobic kolacje i zaprosic meza do lozka to robi mi sie slabo. Wolalabym obejrzec jakis serial::( Seks kojarzy mi sie teraz z wysilkiem, brakiem czasu dla siebie

Gość gość
a może Twoje ciało po porodzie się zmieniło i Ci z tym źle ? Ja bardzo kocham swojego męża i libido mam często wysokie, jednak kiedy mamy się kochać to mam taki opór, rozbieram się i widzę grube uda, szerokie biodra i te rozstępy na całym brzuchu. Było mi ciężko i dalej jest, dlatego czasami zdarzały się sytuacje że tuż przed wszystkim rezygnowałam. Może masz podobny problem ?

Gość gość
rodziłaś naturalnie, karmisz jeszcze piersią?

Gość gość
karmie butelka ...Przed ciaza chodzilam regularnie na basen i fitness. Nigdy nie mialam problemu z waga. W ciazy przytylam 8 kg, mam wycwiczone szczuple cialo . To nie to. Mimo to czuje sie brzydka :( maz ciagle mowi, ze wygladam rewelacyjnie .

Gość gość
:)znowu temat o tym no wiec jak facet nie potrafi byc ro mantyczny to tak jest 888 www.youtube.com/watch?v=IDWSBRwgnMc

Gość gość
to dlaczego czujesz się brzydko?

Gość gość
Autorko, moje dziecko ma już 2 lata, a czuje dokładnie to samo co Ty.

Gość gość
nie mgoe wyslac swojej wypowiedzi bo uznaje to za spam;(

Gość gość
Powiem tak, na poczatku ciazy z powodu tragicznego samopoczucia seks to byla ostatnia rzecz jaka przyszla mi do glowy. Minelo troche czasu i teraz mamy 7my i moj maz nie moze sie przelamac. Ma wizje dzidzi w brzuchu i ciezko mu to przeskoczyc, zrelaskowac sie i jakos skoncentrowac na tym, co trzeba. A ja mam odwrotnie, mam ochote zedrzec z niego ubranie i patataj, ale musze uszanowac to, co czuje tak jak on zawsze szanowal moje widzimisie. Czekam z cholerna niecierpliwoscia az wszystko wroci do normy bo tesknie za tym jego ciezarem na mnie, za rozkosza, orgazmem i nawet najszybszym numerkiem na dywanie... ehh.. zazdroszcze Wam babki:-)

Gość gość
Sa jakies tabletki na libido z tego co wiem? Moze tego sprobowac zamiast czekac na zwrot akcji albo przyrost libido? Zawsze troche wiecej przyjemnosci niz zmuszania sie..

Gość gość
powiem Ci, że paradoksalnie na moje libido bardzo zadziałała antykoncepcja hormonalna. dlaczego paradoksalnie ? bo wiele koleżanek mówiło mi, że jak zaczęły stosować antykoncepcje to straciło libido, a u mnie jakby z procy strzelił :D po pierwszym tygodniu zażywania miałam taką ochotę na seks, że jak mąż wracał z pracy to często się na niego rzucałam już w drzwiach :D jemu się to oczywiście bardzo, bardzo spodobało :) Także mamy 2 w 1 i antykoncepcje i wielką przyjemność. Tylko warto wybrać się do ginekologa i powiedzieć mu o niskim libido, to sprawa normalna i dotyka wiele kobiet. Myślę, że na pewno coś przepisze fajnego :) Jak natura nie chce to trzeba się wspomagać :) I sorry, ja mam jakieś 10 kg nadwagi a czuje się bardzo atrakcyjna zwłaszcza dla męża, sama w sobie chciałabym to zrzucić, ale on uważa że jestem idealna, bo ma za co złapać :D a cycki i pupa to dla niego podstawa kobiecości :D