Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sniezynka30

Dalszy Ciag 30 PLUS

Polecane posty

Tak jak na kaffe, to faktycznie trudno ale właśnie dzięki temu można czerpać przyjemność z czegoś mniejszego... ale fakt, że też chciałbym kiedyś takiego natężenia c/i/pek ociekających wilgocią, wyjących o rozkosz...

Gość gośćZ
DURSLEY Z 12:30 z poprzedniego tematu - nie, zona nie bierze hormonow. zawsze starczalo jej te 3x miesiac, myslalem ze z czasem bedzie lepiej a jest gorzej. po latach sluchania wymowek czuje sie jak debil inicjujac cos, bo wiem ze znow dostane kopa w d**e. I powtarzam: jestem wysportowany, nie zlopie piwa, dbam o dom. obecnie to zdrady nie uznalbym za cos zlego, bo to nie zdrada jak zona nie chce I jak by sie okazja nadazyla to bym sie nie zawahal.

Gość BlackGirls36
Przy tabletkach spada libido....;-/

Gość BlackGirls36
GościuZ-postaraj sie jakos.Kup zonie bielizne,zaproś na kolację,zachęc jakos.Kurcza faceta mam uczyc? Perfumy teź dzialaja:-)

Nadajesz na tych falach co , z desperacja w tle , ja mam sex kilka razy w tygodniu , ale to "oklepane" schematy I chyba w tym problem

Moim zdaniem kobieta jak jest matka , to wmpierwszej kolejnosci , a maz w odstawce , a jak jeszcze do tego sa dzieci , to on I sex ohoho , 100 lat za murzynaki I w takim przypadku musoalby kupic wagon perfum , a I tak nie ma gwarancji ze sie cos zmieni , moze jednorazowo

A widzisz , kota nie ma ...... Stoi, bo dalej stoi , czy stoi , bo znowu stoi ??

stoi, bo znowu stoi na myśl o tych wypiętych tyłkach z wczoraj na myśl o tym, że wciąż jesteś i mogłabyś sie wypiąć

Gość BlackGirls36
Komu kawy??Mam równieź lody!!:-D

Siedze na wysokim stolku barowym I pije kawe , zrobic ci czy przyszles pozyczyc cukru ??

Gość BlackGirls36
Dursley śmietankowe.Ale trochę spróbuje..;)

Dobrze wiem , dlatego zalozylam mini pod fartuszek , a szpilki w kolorze bordo pasuja do bielizny

I fartuszek , kokarde rozwiazesz , gdy bedziesz z tylu Blackgirls , nalej sobie mleka

a mini podwine, wsuwając dłoń między uda....poczuje soczystą cipke pod majtkami.....już lekko rozchylona......podrapie i rozmasuje....