Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce iść na filologie hiszpańską ale nie umiem języka

Polecane posty

Gość gość

Ide do klasy maturalnej , uczę się angielskiego i niemieckiego , w mojej szkole nie ma hiszpańskiego Znam tylko kilka słówek , i wymowę :) Podoba mi się ten jezyk ,do tego jest łatwy do nauki. Chcialabym isc na filologie hiszpańską , ale już za pozno... teraz musze sie skupic na nauce do matury juz na hiszpanski nie ma czas zreszta rok to za mało na rozszerzenie

Gość gość
nie musisz zdawać matury z hiszpańskiego żeby dostać się na filologie hiszpańską. Poszukaj uczelni jakieś i sprawdź wymagania, pewnie w większości wystarczy jeden język obcy, np. angielski i możesz się starać o przyjęcie.

Gość gość
Moja koleżanka tak zrobiła i teraz skończyła licencjat, też za bardzo nie potrafiła, tylko z seriali, ale zawsze jej się podobał. Masz szanse.

Gość gość
Też myślę, że masz duże szanse:) Poza tym, jak się coś kocha, to jest łatwiej:) Bedziesz się uczyć wszystkiego od podstaw. Wiadomo, będa tam ludzie, którzy albo mówia juz po hiszpańsku trochę, albo ktoś kto mówi dobrze. Moze czekać Cie tylko większa praca, ale nie ma się co zniechecach:) Wierze, że się uda:)