Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znęcałam się nad koleżanką w liceum teraz się boje ze zawiadomi policje

Polecane posty

Gość gość

codziennie ja biłam rano przed i po lekcjach, i mówiłam, że jak komuś to powie to ją zgwałcę nożem kuchennym i zadźgam :( na dodatek zawsze znęcałam się na lekcjach wrzucałam tampony zużyte, zdechłe muchy do torby kanapek, przypalałam włosy itp. boje się ze ona zawiadomi policję

Gość gość
To trzeba było się nie znęcać.

Wszystko sama sobie zafundowałaś i nie ma co się bać tylko trzeba ponieść konsekwencje tego ,i szczerze życzę Tobie aby zgłosiła to i abyś poniosła stosowne konsekwencje .Pozdrawiam

Gość monika67
I będzie miała rację. Powinna zrobić to o wiele wcześniej. A takich jak ty, powinno trzymać się na wyspie bezludnej, z dala od normalnych ludzi.

Gość gość
No i powinna to zrobić, a ponadto napluć ci w mordę parchu jeden. Jesteś śmieciem.

Gość gość
A czemu się nad nią znęcałaś? Ja też się znęcałam nad takimi słabiakami, człowiek we wściekłość wpada, jak widzi taką sierotę co gęby otworzyć nie potrafi. Takich to się powinno wypierdalać z klas, bo tylko atmosferę psują.

Gość gość
była przemadrzala strasznie najmadrzejsza ze wszystkich, pupilka nauczycieli, donosicielka, ale jak się ja stłukło to to ja paraliżowało i jak ją tak tłukłam to się zamknęła w sobie i przestała wymądrzać, donosić i już tak zostało, że ją tłukłam codziennie i groziłam

Gość gość
dobrze robiłaś! w nasztm kraju to chwalebne

Gość gość
o rany co za psychopatka:O lecz sie dziewczyno, bo normalna nie jestes

Gość gość
tez uważam, że dobrze ze ja tłukłam uważała się się za niewiadomo co i ktoś ja musial sprowadzić na ziemie, do tego była gruba i brzydka, jak się mowi ze jest się niewiadomo czym to trzeba umiec to udowodnic i ja tylko uciszyłam tłumoka

Gość gość
głupie prowo Znęcanie sie to nadal poważny problem , niestety , i aż wstyd bo mamy już XXI wiek a ten problem nadal istnieje

Gość gość
z biedy , dziadostwa , lansu tworzy się ta swoista jedyna na świecie polska patologia.

Gość gość
Nie umiesz rozwiązywać problemów bo rodzice nie nauczyli niczego innego jak darcia ryja i bicia. Chcesz być taka jak oni?

Wiesz, czego ci zyczè? Zebys byla choc przez parè dni w takiej sytuacji, jak tamta dziewczyna. Jestes tlumokiem bez wyobrazni, przyzwoitosci, i odrobiny skruchy.

Gość gość
zastanawiam się czy jej pogrozić znowu ostatnio ja spotkałam na ulicy to powiedziała że to było nieodpowiednie i zstanawia się nad policją, jak myślicie jak mogę ją ustawić? może złapać ją z nożem wieczorem i trochę postraszyć?

Gość gość
w sumie to mogą jej nie uwierzyć, cieszę się dobrą opinią i ludzie trzymają zawsze moją strone jestem wysoka szczupła i wysportowana i łądna budze większe zaufanie, prędzej policja uwierzy, że ona ma schozofrenie niż jaj jej coś zrobiłam tymbardziej że ona brała jakieś psychotropy

Gość łobuziara25
ostatnio jakaś suka mi groziła policją to ja ogłuszylam pięscią w nocy i zamknęłam w śmietniku :) każdego sobie ustawie, a jak nie to najwyżej zginę nie ma nic gorszego niż poddac się komus wole zdechnąć :)

Gość Srbin
Wiesz,że przez to co tutaj wypisujesz możesz się wkopać?

Gość anglistka27
mi jedna suka podskakiwała to ją złapałam w bramie i oderżnęłam jej pukiel włosów nożem :) i powiedziałam, że jak będzie fikać to jej oderżnę cycki. Teraz już nie mam problemów z obgadywalską koleżanką mocną tylko w gębie

Gość nacjonalista1995
Wiecie,że powinnyście się leczyć?

Gość samica_afla
my tylko mamy misję wymierzania sprwiedlowości

Gość gość
anglistka27 Ty j****a psycholko :-o:-o:-o A jakbyś miała córkę i jej ktoś by tak zrobił??? Glupia p***a. Obyś zdechła.

Gość raper
chciałbym ci lizać stopy i wąchać twoje zużyte tampony!

Gość nacjonalista1995
Macie po prostu coś nie po kolei w głowie :).

Gość gość
dobrze zrobiłaś tej lasce z włosami :P:)