Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wecia

Niedługo mam 18 i nie mam kogo zaprosić...ktoś chętny?

Polecane posty

Gość Wecia

Niedługo zbliżają się moje 18-naste urodziny. Chciałabym je wyprawić w domku letniskowym, na liście mam tak naprawdę tylko kilka osób, bo nie mam wielu znajomych :( Kto chce przyjść? :(

Gość Trent Easton
A skąd jesteś?

Gość gość
może zaproś swoich znajomych z chłopakami/dziewczynami? będzie kilka osób więcej, chyba, że tworzycie grupę singli, to kiepsko. też mam mało znajomych, tych bliskich, z którymi utrzymuję kontakt i faktycznie, do zrobienia hucznej imprezy trochę mało, ale z drugiej strony nie ilość, a jakość się liczy. po co mi tabun pseudo koleżanek/kolegów? bawić można się fajnie i w małym gronie, chyba, że masz takie marzenie, żeby 18 była wypasiona. ja na swojej miałam 5 gości, ze mną 6 osób, do tego same dziewczyny i dobrze wspominam tę imprezę, nawet poznałyśmy wtedy jakichś fajnych chłopaków. wszystko zależy od nastawienia.

Gość Wecia
niedaleko Koszalina. Nie no zależy mi raczej na dosyć skromnej imprezie, ale chociaż żeby było z kim potańczyć...4 dziewczyny, z czego jedna ma tylko chłopaka, wydaję mi się, że byłoby głupio gdyby był tylko on. A tu chodzi głównie o domek, bo on jest 10-osobowy..

Gość Trent Easton
To za daleko niestety.