Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból dziąsła..

Polecane posty

Gość gość

Witam. Kilka dni temu poczułam ból dziąsła w okolicach dolnych jedynek. Zauważyłam także, że między jedynkami robi się zwyczajna... dziura. Przeraziłam się nie na żarty (rodzice mieli paradontozę, więc jeszcze bardziej mnie zestresowali). Cudem wcisnęłam się do mojej dentystki (akurat tydzień temu usuwałam zęba, więc miałam pretekst, aby się u niej zjawić, czy wszystko jest w porządku i w ogóle.. ;) ). Poskarżyłam się na ból dziąsła, po czym ona stwierdziła, że trzeba usunąć kamień. Następną wizytę mam DOPIERO 25 września, nie ma możliwości wcześniejszego terminu. A dziąsło mnie boli, jest zaczerwienione, u nasady białawe, coraz bardziej idzie w dół, odsłaniając kamień.. Jestem zrozpaczona, boję się, że do wizyty jeszcze bardziej się pogorszy. Kupiłam już miękką szczoteczkę, maść do dziąsła i specjalną pastę. Czy coś jeszcze mogę zrobić? :(

Gość gość
Idź do innego dentysty..

Gość gość
Już zmieniałam kilka razy, ileż można? Tym bardziej, że obecna dentystka jest do tej pory najlepszą.

Gość gość
Ale jak coś się dzieje to trzeba działać a nie czekać. Idź do swojej dentystki napewno Cie przyjmie