Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozciągnięty brzuch

Polecane posty

Gość gość

Witam Mam 22 lata i jestem ponad rok od porodu, mam taki wstydliwy problem.Przed ciąża ważyłam 56 kg, a w ciąży przytyłam 26 kg.Sporo ćwiczę, przestrzegam diety, smaruje się różnymi kremami i olejkami ale to prawie nic nie daje.Brzuch mam jak w 6 miesiącu ciąży.Jest na nim mnóstwo rozstępów(w tym takie przechodzące przez cały brzuch)luźna, wiotka skora, brązowy lekko wypukły pępek oraz bliznę po cięciu cesarskim poprzecznym(od pępka w dól).Całość wygląda okropnie, czy jest jakiś sposob żeby brzuch się wciągnał?

Gość gość
typowe ćwiczenia na brzuch. Najlepiej idź do siłowni lub poszukaj konkretnych ćwiczeń na brzuch w necie. Ćwiczenia dużo dają. Samą dietą nie zrobisz ładnego brzucha. Chociaż to również ma duży wpływ.

Gość gość
jak mogłaś tak zniszyc sobie życie? przecież to dziecko nie da ci nic oprócz: zmartwień o choroby, brak kasy, mąż cię na pewno nie dotknie bo to jest obrzydliwe (taki brzuch), będziesz przykłuta do dziecka przez 10 lat i po tych latach będziesz bez zawodu, kasy, urody...zero ambicji mają takie jak ty. Więc bardzo dobrze że masz już szybko efekty tego co chciałaś..no ale na pewno szybko zapomnisz o swojej brzydocie, jak się `szybko` zapomina ból porodowy..w końcu fasolka tyle wynagradza!!! z chęcią przytulam mężów i facetów takich żałośnic jak ty..a dziecko poczekaj aż wejdzie w wiek dojrzewania, pożałujesz wszystkiego. To sama prawda.

witaj może akurat to Ci pomoże, o tym raczej nie dowiadujemy się od położnych i ginekologów, a wbrew pozorom często się nam zdarza. Przeczytaj, może akurat u Ciebie taki problem występuje. Powodzenia:) PS. Nie przejmuj się chamskimi komentarzami, jeśli takie się tu trafią, niektórzy ludzie znajdują radość tylko w taki żałosny sposób. http://www.sfd.pl/%5BART%5D_Rozst%C4%99p_mi%C4%99%C5%9Bni_brzucha_diastasis_recti_w_ci%C4%85%C5%BCy_i_po_porodzie.-t900427.html