Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy się modlicie indywidualnie?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli tak to jak często, w jaki sposób etc.?

Gość gość
Ja modlę sie najpierw normalnymi modlitwami ojcze nasz,zdrowas Mario,Aniele Boży ,pod twoja obronę, wieczne odpoczywanie 3G po czym dodaje własnymi słowami za co dziękuje panu Bogu za co go przepraszam i o co go proszę, po czym krótko o pokoj na świecie i za nieprzyjaciol,nawrócenia grzesznikow,by chleba i wody nie zabrakło i na koniec kocham Cie panie Boze..:)) tak sie modlę

Gość gość
Ja zmawiam ojcze nasz i zdrowas mario i wieczne odpoczywanie za zmarlych i pozniej dziekuje i prosze o zdrowie i takie tam.

Gość gość
Przewaznie modle sie raz w miesiacu, 2go bo papiez zmarl drugiego i raz mi sie 'objawil' 2go pazdziernika. I tak zostalo. A jak mi sie przysni ktos zmarly to tez sie za nich pomodle.

Gość gość
Martyna 33 mysle to samo co Ty :-) A co do modlitw, staram sie modlic codziennie i wlasnymi slowami. Czuje bliskosc z Chrystusem w moim sercu.

teksty modlitw mi się kręcą więc modle się bardzo indywidualnie, uważam, że lepsza jest rozmowa z Bogiem, proszenie go o silę i mądrość żeby zrozumieć pewne rzeczy.

Gość gość
lepiej razem Gdzie są dwaj albo trzej zebrani w imię moje, tam jestem pośród nich» (Mt 18, 20 teraz o 12 30 jest ruzaniec w radiu maryja potem wieczorem o 20 ,25

Ja też modlę się w sposób następujący: pierw Ojcze Nasz, potem Zdrowaś Mario i Aniele Boży, a na sam koniec własne słowa, za co przepraszam, o co proszę i za co dziękuję. I to tyle.