Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajoma żebra o pampersy na Facebooku!

Polecane posty

Gość gość

Szok. Ku/rwa co druga moja znajoma ma tam bachora 2/4 letniego. Głównie z mojego rocznika, 92. Już w gimbazie nie grzeszyly inteligencją. Wywodzily się z biedy. A tu patrze z anonimowego konta i co druga ma bachora, brak pracy, faceta i krzywy ryj. Ruc/hały się chyba z byle kim. I jedna to nawet publicznie prosi o pampersy w rozmiarze 4. Ciekawe co temu dziecku daje jeść. Szok. Jacy ludzie są tępi.

Gość gość
Hhahaha powinna zdechnąć z głodu a bachora utopić kur'wa mać

Gość gośćula
to napisz do niej że masz okna do umycia i dajesz paczkę dady . Ciekawe czy przjdzie czy szkoda jej tipsów .

Gość gość
Ale ja tam nie mam konta, nie chcę utrzymywać kontaktów z tymi ludźmi. Wpadłem z anonima zobaczyć co u tych zje/bów. Ale po prostu wbilo mnie w ziemię po przeczytaniu tego posta na jej tablicy. Takie ku/rwy powinno się kastrować :O

Gość gośćula
ja jestem pewna ze ona ma na te pampersy , widuję na co dzień te młode mamuśki , wytapetowane ,ufarbowane , ubrane w to co najmodniejsze , z cienkimi papieroskami i neonowymi tipsami. Prawdziwa bieda nie siedzi na fb ,tylko zapier.... chociażby przy zbiorze malin .

Gość gość
Ona akurat ma ryj jak psychol i o wygląd też swój nie dba. Akurat w prawdziwość tego nie wątpię że ją nie stać na tr pampersy. To taka patologia że szok. I jeszcze bachora zrobiła. Pewnie ku/rewke pi/zda swędziala a na gumki nie miała. Pewnie swojego benkarta owija w gazetę.

Gość gość
bieda może i zapierdziela ale patologia już nie, a to właśnie o patologii mówimy.

Gość gość
Żal ci d**e ściska czy co babsztylu. Wstydź się szmato.

Gość gość
po9lactwo -polaczki to podludzie i te bogate i te biedne. wytruc tą polaczkową chołotę

Gość gość
ja jestem 90r ale widzę jaka lipa - 1/4 ma wściekliznę macicy i jak tylko złapią faceta na dłużej niż pół roku to już robią dzieciaka, 1/4 jest z tych anty ślubnych , 1/4 zaręczona przygotowuje się do ślubu w ciągu 2-3 lat. I 1/4 jest trudna do zdefiniowania. Ale generalnie 25% wścieklizn macicy i wpadkowiczów to dużo.

Gość gość
Ja jestem facetem tępa idiotko. Czego ma mi być zal? Że nastoletnie ku/rwy narobią bachorów z pierwszym lepszym ru/chaczem nie mając kasy na własne potrzeby, a do tego jeszcze benkarta wysrają i ciągną zasiłek na bachora od uczciwie pracujacych czyli m.in. ode mnie :O Może dla ciebie to jest normalnr. Dla mnie to patologia i takie ku /rwy trzeba tępić.

Gość gość
Tak jak i tych rooczow, c****je im powyrywac.

Gość gość
No to jesteś głupi K****S pilnuj swojej d**y i w przyszłości córki o ile będziesz ją miał żeby się pindrzyła z byle kim:)

Gość gość
Siusiaki pod gilotynę:)

Gość gość
cisza, ma facet rację !

Gość gość
dobrze. Przepraszamy pana!!! Teraz nam jest trochę głupio.

Gość gość
gość 16:25 Widzę że Cię boli. Pewnie sama młodo bachora zrobiłaś a teraz żałujesz. Jak będę miał córkę to na pewno nie wychowam na ku/rwę. Już tyś nie martw.

Gość gość
Ale Rafalala nie może mieć dzieci.

Gość gość
gość dziś Ja jestem facetem tępa idiotko hihihi a pisał jak baba:)