Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stwierdzam,że większość tu siedzących

Polecane posty

Gość gość

...to jakieś tępe niewykształcone kury domowe, zadałam jedno proste pytanie a dostalam same odpowiedzi typu albo kompletnie idiotyczne rady nie mające nic wspólnego z rozsądkiem,albo odpowiedzi nie na temat albo odpowiedzi typu zrób to i to przy czym w temacie wyraźnie opisałąm że te rzeczy już były realizowane :/

Gość gość
Łącze się z Tobą w bólu... to musi być bardzo rozczarowujące, kiedy orientujesz się, że głupie forum, to nie Wyrocznia.

Gość gość
..z tobą na czele? :P

Gość gość
tu nie chodzi o to,ze traktuje forum jak wyrocznie,tylko chyba od tego sluzy forum ze sie min. zadaje jakies pytania. No mozna nie dostac rzeczowej odpowiedzi ale jesli czytam takie glupoty jakby posty pisaly male dzieci z podstawowki a nie dorosle kobiety to rece i cycki opadaja

Gość gość
Mi juz dawno cycki opadly przez poziom tego forum :D. Zawsze sie dowiadywalam ze jestem glupia c**a, kretynka, idiotka itp itd

Gość poli31
a ja się dowiedziałam,że jestem patologią bo mam tatuaże

Gość gość
poli,ty jestes patologia bo lecisz na psy...

Gość gość
sama siedziaz na forum i zadajesz pytania to po co gadasz o innych? tez nie jestes zbyt inteligenta ze pytasz KURY DOMOWE na forum ;)

Gość gość
nie wiem jakie to pytanie, ale skoro jest PRSOTE to dziwne,ze sama nie umiesz na nie odpowiedzic ( ew poslugujac sie chocby wujkiem google). Tu nikt nie ma obowiazku odpowiadac, moze po prostu niekomu sie nie chcialo.

Gość gość
To juz sie wyjasnilo,dlaczego mi cycki opadly....przez kafe ! :-D :-D :-D

Gość gość
czyli to nie od karmienia tylko od kafe! o kurde kończe z kafe bo będę zamiatać podłogi niedługo :P!

Gość gość
"... albo kompletnie idiotyczne rady nie mające nic wspólnego z rozsądkiem,albo odpowiedzi nie na temat albo odpowiedzi typu zrób to i to przy czym w temacie wyraźnie opisałąm że te rzeczy już były realizowane :/" Och, mądrości!