Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartynaaaK

Antykoncepcja, bóle jajników i podbrzusza po stosunku

Polecane posty

Gość MartynaaaK

Cześć! Moja sytuacja wygląda następująco, mam nadzieję, że może ktoś mi pomoże, znalazł się w podobnej sytuacji, albo Panie z doświadczeniem życiowym, większym niż jeszcze moje, mi pomogą! No więc, zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne (Daylette), aktualnie biorę je już trzeci miesiąc. Zaczęłam przez nieregularne i bolesne miesiączki. Mam stałego partnera i zaczeliśmy również współżyć dosyć niedawno. Mimo, że biorę tabletki to i tak wolę zabezpieczać się dodatkowo prezerwatywą. Po ostatnim stosunku odczuwam bóle podbrzusza oraz kłucie w jajnikach, częściej w prawym. Miałam niedawno torbiel ale na lewym i już zniknęła. Martwię się o te bóle, bo to już 4 dzien. Czytałam oraz rozmawiając z koleżanką, że bóle jajników i podbrzusza po stosunku są normalne, albo za duży sprzęt, albo zła pozycja. Jednak martwię się bo nie do końca ufam tabletkom i prezerwatywą, chociaż razem to powinno być zabezpieczenie idealne! I czy podczas anty również wydzielacie tyle śluzu? co przy okresie płodnym? Myślę, że przy żadnym z naszych stosunków raczej nie miałam styczności ze spermą, nie dostała się do mojej pochwy, tak myślimy. Martwię się, że może jednak coś. Chociaż mój chłopak twierdzi, ze nie było żadnych szans, a do tego biorę te tabletki. Ale strasznie boję się im w pełni zaufać! Więc jakie są wasze przeżycia i stosunek do tabletek anty? Potraficie im w pełni zaufać? Czy również po stosunku miewacie bóle podbrzusza, kłucie jajników i czy jest to normalne?

Gość gość
Nie. To nie jest normalne. Idź do ginekologa idiotko :O