Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem po 3 aborcji farmakologicznej

Polecane posty

Gość gość

2 tygodnie temu bylam na swojej trzeciej aborcji farmakologicznej :) mam 31lat. krwawilam 10dni, bolalo troche ale strasznie sie ciesze ze pozbylam sie problemu :) zabezpieczam sie plasterkami ale jak widac nie sa idealna metoda antykoncepcji i przerzuce sie na tabletki anty.

Gość gość
good 4 u

Gość gość
wiem ze good :) dla mnie napewno :)

Gość gość
tez raz usunełam, ale 3 razy to przegiecie, nie wierze ze stosujesz jakas antykoncepcje

Gość gość
A ti na pewno plastyantykoncepcyjne a nie z nikotyna?

Gość gość
jestes nienormalna,chwalisz się tym?ja rozumiem raz,ale trzy?ze niby trzy wpadki?kobieto,antykoncepcja-znasz to słowo?co za durnota

Gość gość
nie czyścili Cie? Ja czekam czy jestem w ciąży jak tak - chce usunąć , mam już jedno dziecko i więcej nie planuje tylko boję się,że będą czyścić będzie bolec itp. ? No i do 7 tc chce to zrobić zanim serce zacznie bić bo potem nie miałabym sumienia więc codziennie robie testy

Gość gość
Taaaa. zaciążasz co chwilę na plastrach:D Weź zainwestuj w porządną antykoncepcję bo środki wczesnoporonne jako środek anty to nie jest najlepszy pomysł :O

Gość gość
no fajnie fajnie faaaajnie tylko po co to piszesz? kogo to obchodzi? to jest forum o rodzicielstwie i dzieciach. No widać coś musi być nie halo skoro tutaj o tym piszesz, skoro w ogóle o tym piszesz stwierdzając tylko fakt i tyle, po co to? :o

Gość gość
Raz usunęła m . I nie zrobiłabym tego więcej razy. Do dziś mam wyrzuty sumienia . Dziś byłabym w 5 miesiącu . Moja dzidzia by już kopal a . .. Znałam płeć. ... dla mnie wyrzuty sumienia chyba nigdy nie znikną . Wpadłam bo stosowałam stosunek przerywany ...

Gość gość
pozbyłaś się problemu i piszesz to na forum o dzieciach i ciąży? nie kochana ty masz problem...

Gość gość
na pewno autorko pisze sie osobno :) dobrze ze nie masz dzieci, moze juz nigdy nie bedziesz miala tego "problemu", bo miec mame tumana to straszny obciach :)

Gość gość
Nie mam sie czym chwalic jak sie nie ma mozgu. Jaka stara taka tempa. Nawet antykoncepcji nie potrafi porzadnie uzyc. Pewnie przyklejalas na swojego glupiego ryja i brak mozgu blokowal doplyw.

Gość gość
"Jaka stara taka tempa" przyganial kociol garnkowi:D

Gość gość
Dla ciebie aborcja to forma antykoncepcji jak się przytrafi to się tableteczkę łyknie i już jak na ból zęba. Sama sobie wmawiasz że nic takiego nie robisz bo to przecież to wczesna ciąża. Załóż sobie spirale, jak nie przemawia do ciebie że zabijasz swoje dzieci to może dotrze do ciebie to ze na twoim zdrowi takie działanie prędzej czy póżniej się odbije

ja rozumiem, że ktoś raz zaliczył wtopę. Ale kuźwa 3 razy? :O masz coś z deklem czy aborcję stosujesz jako środek antykoncepcyjny? Na to wygląda :O

Gość gość
Popieram gość dziś jak tempa p**do nie potrafisz plasterka przykleić czy łykać tabletek to załóż spiralę albo bierz zastrzyki.

Gość gość
tępe ryje to wy jesteście wdając się w urojone dyskusje

Gość gość
I obyś nigdy dziecka nie miała,szczególnie wtedy kiedy bedziesz******ardzo chciała. Raz rozumiem ale 3 raz? Traktujesz aborcje jak łykanie aspiryny czy co?

Gość ja usunelam 2 razy
nie zlauje, dzis mam dziecko. Znam mnostwo osob ktore usunely, w tym moja mama.

Gość gość
tu ja autorka :) stosowalam plasterki bardzo dlugo i mialam 3 wpadki wiec to nie jest niewiadomo co :) jestem bardzo zadowolona z tego co zrobilam, nie chce miec bachorow wrzeszczacych na utrzymaniu i pod opieka :) nie jestem dojna jalowka jak wy mamusie.

Gość gość
A z kad miałaś tabletki poranne ?

Gość gość
Dns-lubie Cie;)tez pisalam o 3wpadkach troche wyzej

Gość gość
Zapraszam do zakupu oryginalnych tabletek poronnych ze strony www.misoprostol.hol.es . Sąto środki w oryginalnych opakowaniach, z długa datą ważności. Jest to czysty misoprostol a nie zamiennik typu arthrotec. Więcej informacji na stronie oraz pod numerem 784 516 886