Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kobietą a kiedyś do mnie podszedł dres i zapytał się "za kim jestem"

Polecane posty

Gość gość
I co powiedzias i co on na to?

Gość gość
Byłam lekko wstawiona (ale leciutko) więc się tylko uśmiechnęłam i powiedziała, ze przykro mi, ale się nie interesuję piłką nożną hihi i że na pewno to ciekawy sport i życzę dużo sukcesów ukochanej drużynie" (a on gapił się i odpowiedział "aha" i sobie poszedł

Gość gość
Skorzystam z patentu jakby mi się przydazylo:). Dobre:)

Gość gość
Nie każdy ma kolegów dresów. Jak podchodzi obcy na ul to inna sprawa niż kolega....

Gość gość
a w jakim mieście Ci się to zdarzyło ? Żarty żartami , ale niektórzy naprawdę potrafią być niebezpieczni , szczególnie jeżeli sa pod wpływem fety jakiś innych narkotykow czy alkoholu Bo kibole a kibice to co innego , i c****erwsi nie mają dużo wspólnego z piłką nożną , szukają po prostu adrealiny , zaczynają bić i czarno przed oczami są w takim amoku że nie wiedza sami co się dzieje , dla nich życie kibola to sposób na życie U mnie w mieście niestety zabito chłopaka... kibole przyjechali powkurzać przeciwną drużynę , i niestety jeden z koboli zaatakował kibica nożem U mnie w mieście maja niepisaną zasadę że nie używają sprzętu , a dziewczyny nigdy przenigdy by się nie przyczepili Gdyby np. w Krakowie ,Warszawie Łodzi czy innym jakimś mieście kibol zadał mi takie pytanie , to odpowiedziałabym że nie interesuje się piłką nożną , a za kim powinnam być , kto jest lepszy ? czy coś w tym stylu Albo gdyby to był np. kibic cracovii i widziałabym to po szaliku koszulce czy np. bryloczku jakims , to być może odpowiedziałabym że nie interesuje się piłką nożną za bardzo ale słyszałaś że Cracovia jest lepsza od Wisły

Gość autorkagdańszczanka
W Gdańsku:) I naprawdę wygladał podejrzanie, łysy, z tatuażami, napakowany (strasznie typowo). Teraz się z tego smieję, wtedy też ale jak rano wytrzeźwiałam (nie byłam mocno pijana ale lekko wstawiona) to pomyślałam, ze już więcej nie wracam sama po nocach:)

Gość gość
Nie no,ale myślę że nic by ci nie zrobił , może to był sposób na podryw :D Zazwyczaj jak tak pytają , to szukają zaczepki ,a przecież dziewczyny by nie pobił , chociaż może na sterydach był to wtedy..:)

Gość gość
hihi, uroczo