Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulakrakow

Derma Clinica kraków opinie !

Polecane posty

Gość Paulakrakow

Witam, dziewczyny czy któraś z Was miała przyjemność korzystać z usług w tym salonie ? Proszę o info ! :)

Gość gość
Hej, ja jestem klientką Derma Clinica od mniej więcej 2 miesięcy. A co byś chciała dokładnie wiedzieć, tzn. jakiś zabieg Cie interesuje czy chodzi Ci czy miejsce jest fajne? Ja akurat zaczęłam chodzić tam na kriolipolizę a teraz robię serię zabiegów na celulit, ujędrnienie itp. Jestem bardzo zadowolona, bo niesamowicie sympatyczna jest tam atmosfera, przefajne kobiety tam pracują i widzę już efekty (a to najważniejsze :). Także mogę się wypowiedzieć tylko o zabiegach, które miałam na sobie wykonywane - jeśli Cie akurat one też interesują, no i stricte o miejscu - jest bardzo profesjonalne. Pozdrawiam, Magda

Gość charmante
Witam. Ja juz drugi raz korzystam z Derma clinica i sa super. Wczewniej bylam rowniez w Vici hair i na Wroclawskiej ale obsluga jest bez porownania. Pelen profesjonalizm i niesamowicie mily personel i co najwazniejsze sa efekty. Zdecydowanie tam wroce.

Gość klietnka
Jestem stałą klientką Derma Clinica (od czerwca ) i bardzo mnie zdziwiła powyższa wypowiedź, miejsce fajne, fajne dziewczyny tam pracują i przede wszystkim z ogromną wiedzą i co najważniejsze indywidualnym podejściem do klienta, nie odklepują przysłowiowo zabiegów jeden za drugim tylko wprowadzają bardzo przyjacielską atmosferę, z czystym sumieniem polecam to miejsce.

Gość gość
Niestety musze sie zgodzić z poprzednią opinią...dziwną "walke" można dostrzec gołym okiem pomiędzy dwoma wymienionymi salonami, mało tego wystarczy wejsc strony tych salonów żeby przekonac sie że zabiegi/usługi są skopiowane a własciciele chyba za sobą nie przepadają....szkoda tylko że w żenujący sposób pokazują to na forum publicznym...

Gość gość
Witam, nie wiem czy to odpowiednie forum,ale pierwsze które "wyskoczyło" jesli chodzi o kliniki kraków nie moge wypowiedziec sie odnośnie Derma kliniki bo nie bylam,próbowałam natomiast umówic sie do kliniki przemian...niestety nie mam ochoty juz tam dotrzeć...po ustaleniu terminu niestety nie doczkałam sie sms-a z przypomnieniem o nim ( tak przeciez popularnego w wiekszosci szanujących sie salonów) doczekałam sie natomiast telefonu na drugi dzien z salonu( bo do poziomi kliniki daleka droga) z pretensjami ze nie przyszłam i blokuje termin.... teraz moje pytanie czy salon(klinika) która ma obłozenie i nie narzeka na brak klientów zawraca sobie głowę takimi telefonami? chyba nie? w kazdym razie taki telefon zdecydowanie nie zachęca.... Mimo wszystko pozdrawiam i życze duzo spokoju...i niestety szukam dalej miejsca do którego warto chodzić :)

Gość gość
Chyba u autora poszla jakas "kreska" Nosem?

Gość gość
Nie polecam tego miejsca. Panie początkowo włażą do d**y, starają się zrobić jak najlepsze wrażenie, zagadują, po czym chowają się w swoim kąciku i szepczą myśląc, że nie słychać jak obgadują ludzi... Brak profesjonalizmu. Wydawało mi się, że miejsce, które śmie nazywać się "Clinica" coś sobą reprezentuje - niestety przeliczyłam się. Co do samego zabiegu - wrócę do sprawdzonego gabinetu i raczej nie będę eksperymentować.

Gość gość
Polecam ten gabinet. Jestem zadowolona.

Gość gość
Muszę zgodzić się z negatywnymi opiniami na temat Derma Clinica, zamieszczam więc też swoją opinię. Miałam wykonywane masaże bańką chińską przez Panią Anię. Zabiegi były bardzo bolesne, co zabieg, miało być lepiej, nie było. Ból był taki sam, nie dotrzymałam do końca zabiegów, zrezygnowałam z paru, choć były opłacone. Pani Ania twierdziła, że musi boleć. Ja natomiast wyczytałam, że masaże bańką zaczyna się od delikatnych i zwiększa intensywność, żeby skóra się przyzwyczaiła, a nie stosuje terapię "szokową". Do tego zabiegi wykonywane w pośpiechu, bo już czeka następny klient, raz spóźniłam się 10 min, więc zostały mi one "potrącone" z zabiegu.. Brak fachowości.... Ps. Korzystałam w 2014 r.

Gość gość2
Cześć Dziewczyny. Jestem Klientką Derma od dawna a masaż bańka to mój ulubiony zabieg:) Dlatego jestem mega zdziwiona negatywna opinią - zdziwiona podwójnie bo chyba pomyliłaś Salony nigdy nie miałam wykonywanego zabiegu przez panią Anię.. w Dermie. Jak się chce wypisywać negatywy to trzeba najpierw skorzystać z usług salonu:) Ja polecam jest relaksacyjnie, dokładnie i skutecznie.

Gość gość
To, że Ty nie miałaś wykonywanych zabiegów przez Panią Anię nie oznacza, że ja nie byłam w Derma Clinica...trochę logiki. Wejdź sobie na stronę i zobacz, że Pani Ani istnieje (przynajmniej na razie). Post pachnie szybką (jakieś 8 godzin po moim poście) kontrą na śledzący opinię klientów personel lub właścicielkę :) Ja już w Derma Clinica nie zagoszczę i nie polecę nikomu.

Gość gość
Witam wszystkich, ja z kolei chciałabym nadmienić tylko tyle, iż jestem bardzo zadowolona z usług - a najbardziej przekonywującym jak dla mnie argumentem i gwarantem jakości jest klientela, która tam chodzi - siedząc w poczekalni można spotkać osoby ze śmietanki krakowskiej, bardziej i mniej znanych- a takie osoby z pewnością nie chodziły by do bylejakiego miejsca. Jedyny minus to może to, że czasem trzeba czekać na dogodny termin - bo tłok jest popołudniami niestety i jak dla mnie mogłoby być to czynne po prostu dłużej np. do 21

Gość gość
Drogie Panie - polecam Wam wszystkim ten salon - przemiła atmosfera, Panie tam pracujące są ciągle uśmiechnięte i aż chce się tam chodzić na zabiegi. Ja trafiłam tam poprzez event prawniczy organizowany przez nich - fajna sprawa. Szczególne uznanie za wczesne rozpoznanie zmiany na skórze, która nadawała się do pilnego usunięcia. Pozdrawiam

Gość gość
śmietanki towarzyskiej....?? to żart?? to ma byc wyznacznik czego?? zazwyczaj ta smietanka o której piszesz chodzi do salonów gdzie mają mega znizki i tylko dlatego tam chodzą....nie uwazam ze to wyznacznik czegokolwiek....bo za dobrą jakością i uczciwoscią w strone klienta zazwyczaj idzie cena :)

Gość gość
Jak dla mnie salon Derma Clinica jest godny polecenia. Pracuja tam bardzo miłe dziewczyny , które maja świetny kontakt z klientami co można zobaczyć czekając na zabiegi. Maja dużo klientów bo na termin trzeba poczekac ale naprawdę warto.Ja tam chodze dla relaksu .Spróbujcie polecam! Fajna atmosfera ale co ważniejsze stawiaja na prawdziwą pomoc klientowi i dostosowują zabiegi indywidualnie,

Gość gość
Ale pozytywnych komentarzy posypało się po jednym negatywnym, no no, pracownicy Dermaclinica mają pełne ręce roboty siedząc na forach i wypisując same superlatywy na jej temat hihi. Ja nie polecam niestety :(

Gość gość
A ta śmietanka... to niby na co przychodzi na bańkę chińską? Ten jakże nowoczesny i polecany przez celebrytów zabieg...He He Weszłam na to forum ale to jakaś kpina, jak z potencjalnego klienta można robic głupka.

Gość gość 777
Ja natomiast jestem bardzo zadowolona z zabiegów i miłego personelu, serdecznie wszystkim polecam Radzę iść i się przekonać na własnej skórze a nie sugerować się czyimś złośliwymi opiniami

Gość gość
Bardzo polecam to miejsce! Świetna obsługa. Jeszcze raz polecam!

Gość gość
Widać jak oblegane są popołudnia. Dziewczyny siedzą na forum i pisząąąąąąąąąąąąa...... Opinie same o sobie

Gość gość
Super miejsce! Super obsługa! Super zabiegi! wszystko profesjonalnie, zawsze dobrze doradzone zabiegi zarówno na twarz jak i na ciało, a najważniejsze, że skuteczne!!! :-)

Gość gość
Czy ktoś korzystal z oferty groupon tego salonu? Bo zastanawiam się, czy na miejscu zaskoczą mnie jakieś dodatkowe koszty z kosmosu za demakijaz, przygotowanie skóry i krem na koniec zabiegu jak to miało miejsce w innym (cenionym) krakowskim salonie. Pozdrawiam

Gość gość
Witam - nie pomogę ci w pełni, bo nie byłam w tej klinice (też właśnie przegrzebuje opinie o niej, bo szukam w promocyjnych cenach jakiś zabiegów) - jednak opinii na gruponie mają bardzo dużo i wszystkie na 95%, 96% polecania, a głosów nie 2,3 tylko ok 60. Wpisz sobie np derma clinica groupon i to zobaczysz sama. Mają 5 gwiazdek. A tam opinie są prawdziwe, bo tylko mogą wystawiać je osoby, które kupiły kupon - jako stała klientka grupona już mam w 1 paluszku jak szukać dobrych firm. Poza tym - tak na przyszłość - zawsze możesz zadzownić do danej firmy i się zapytać o szczeguły, jeśli coś nie gra zawsze możesz odstąpić od umowy.

Gość gość
Korzystałam z usług Dermaclinika było bardzo profesjonalnie. Ostatnio jednak trafiłam na zabiegi do Pani Patrycji i niestety jestem zawiedziona. Całkowity brak profesjonalizmu - jestem kosmetyczka i nie jest łatwo mnie wprowadzić w błąd. Informacje nt wykonywanego zbiegu i rady udzielane mi były kompletnie bez sensu! zastanawiam sie czy ta Pani posada jakies wykształcenie i powinna wykonywac zabiegi w CLINICE. jak chcecie korzystac z fajnych zabiegów to wybierajcie inne dziewczyny i bedzie ok.

Gość klientka1
To prawda ja sie tez nadziałam na te pseudo rady i zabiegi.

Gość gość_Madzia
Nie byłam, ale z tego co tak patrzę to lepsze ceny mają w Beauty&Bio http://beautyandbio.pl/

Gość gość
Było fajnie, ale nie ma moich ulubionych, blondyneczek mega profesjonalnych. Uwaga na Patrycje! Nie zna sie

Gość Joanka84
Ja niestety nie polecam, salon nastawiony tylko na kasę. Brak efektów, a usługi drogie :( naczytałam się pozytywnych opinii i poszłam, ale rozczarowałam się. Na plus: czysto i schludnie