Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulakrakow

Derma Clinica kraków opinie !

Polecane posty

Gość gość
Jestem stałą klientką Derma Clinica i serdecznie polecam! Obsługa uśmiechnięta, serdeczna, zawsze profesjonalnie doradzi. Borykałam się z trądzikiem i z pomocą Pani Doroty udało się go doprowadzić do dobrego stanu bez ingerencji dermatologa. Moim zdaniem nie ma lepszego miejsca w Krakowie!

Gość gość
Bylam w tym salonie raz. Pani kosmetolog moim zdaniem bardzo słaba jeśli chodzi o wiedze kosmetyczna, nie znała odpowiedzi na wiele moich pytań, nie potrafiła mi doradzić jakich kosmetyków powinnam używać, chciałam coś dopytać o moja cerę ale nic mi nie doradziła, zabieg wykonany po łepkach. Byłam w wielu salonach ale ten jak dotychczas jest najsłabszy i najgorszy.

Gość gość
Super salon, bardzo dobre podejście do klienta, ja chodzę na zabieg masaż bańka chińską i polecam, wreszcie salon który nie robi różnicy jeśli przychodzisz z gruponu. Dziewczyny przesympatyczne, super atmosfera, oby więcej takich miejsc

Gość gość
Witam Ja jestem klientką w Derma Clinica od ponad roku. Wspaniała pani Ola profesjonalistka i na dodatek super miła. Zmieniła mnie w 10 lat młodszą kobietę. Uczciwa i zawsze doradzi. Ogólnie pięknie, miło i rewelacyjnie. Warto mieć stały kontakt gdyż każda kobieta i nawet mężczyzna chce wyglądać estetycznie. Pozdrawiam wszystkich.

Gość gośćjuz tam nie chodze
Nie polecam. Brak zaangazowania i proffesjonalizmu. Zabiegi nie daja efektów a i obsluga juz nie ta co byla na poczatku

Gość gość
Witam wszystkich Uwielbiam chodzić do Derma Clinica. Jestem już stałą pacjentką od ponad dwóch lat. Rewelacyjne zabiegi, wspaniałe Panie, super doradztwo i efekty piękne. Pozdrawiam wszystkich i zapraszam bo warto.