Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIĘKUJĘ CI POLSKO

Polecane posty

Gość gość

Dziękuję Ci Polsko za: - żenujące wypłaty dla uczciwie pracujących ludzi - podatki, które zniszczyły wiele polskich firm - przepisy, które utrudniają życie - absurdalnie wysokie ceny mieszkań - bardzo drogie jedzenie - niebotyczne kolejki do lekarzy - "piękne" drogi i autostrady - polityków złodziei - stworzenie potworów typu US, ZUS, OFE Jednak najbardziej wdzięczna jestem za to, że weszliśmy do UE - mogłam przynajmniej spieprzyć z tego chorego kraju! Polska jest piękna - ale tylko z widoków....

Gość gość
To nie podziękowanie Polsce ,tylko politykom....bo Polska to niestety nasza Ojczyzna,ale jak zeszmacona właśnie dzięki nim....

Gość gość
Dokladnie, popieram. Najbardziej jeszcze zawsze bawili mnie kretyni, co narzekja na Unie. Ze bez niej bysmy mieli lepiej. Lol Chyba o tyle, ze zjadlbysmy sie sami na ulicach

Gość gość
Jedyne co jeszcze dodam, ze wieczne narzekanie na polityków jest bzdura, bo prawda jest taka, ze o podłoza wszystkiego lezy skrajnie tepe społeczeństwo, które daje sie nabierac populistom

Gość gość
Wybraliscie mniejsze zło i to dwa razy.A teraz rozczarowanie ?

Gość gość
to podpowiedz na kogo głosować w następnych wyborach,bo jeszcze nigdy nie widziałam takiego ,dla którego dobro państwa i społeczeństwa się liczyło a nie tylko żłób....

Gość gość
transformacja 1989 zawlekli Polskę na stragan, ogołocili i sprzedali i przy aplauzie swiata demokracją to nazwali?

Gość gość
przykra prawda:(

Gość gość
Zwykle lepiej glosowac na prawice, chociaz przyznam, ze ostantio i prawicy mam dosc. Chodzi mi oczyiwiscie tylko o kwestie gospodarcze, bo w społecznych jestem lewicowa. Jednym z b dobrych rzadów był rzad Buzka, tez zgnojony. A kazdy co zrobi reforme jest gnojony. Najgorsze bylo SLD, ludzi egłosowali na to g****o, mimo ze nienawidizli komuny, jak mogli głosowac na komuchów?

Gość gość
do mężyków stanu: któremu służysz panu?

Gość gość
mamonie ,ziomku,tylko mamonie....a cała reszta to mnie może w d...e cmoknąć....prawdziwe aż do bólu

Gość gość
jedz na Ukraine, Bialorus, do Afryki, Korei pn, Ameryki Pd , Pakistanu. Iraku , Arabów- docenisz Polske

Gość gość dziękujący Polsce
gość dziś : rodzice mnie uczyli, żeby porównywać się do lepszych, a nie do gorszych...

Gość gość
Oj ,jakbyś tyrał za 1200 a nagle tak jak towarzysz Wałęsa stał się celebrytą ,to daję głowę -miałbys w d...e cały naród i "kochaną"Ojczyznę....

Gość gość
gość dziś Może i Ty byś tak miał. Nie mierz wszystkich swoich miarą.

Gość gość
za smaczny , pożywny , cieplutki z pianką mocz mojego zachodniego unijnego Pana , któren codzienniew rano wypijam oddając należny memu Panu hołd -dziękuję Ci Polsko

Gość gość
Strach zasnąć, bo zaraz pojawi mi się koszmar, gdzie przychodzi p******y urzędas i ot tak rozpieprza mi firmę :]

Gość gość
hahahaha polskie podludzie podłe nieuczciwe i firma... hahahaha polaczek nie powinien móc prowadzić żadnej firmy bo to oszust, niepłacący choćby pensji dziadyga mało takich przypadków było?

Gość gość
Co firma, to obyczaj. W mojej grało jak zegarku. Spokój ducha jest dla mnie ważniejszy niż pieniądze. Dlatego zamknąłem biznes i spieprzyłem z Polski, ahoj!

Gość gość
Co racja to racja...

Gość gość
Ja równiez podziekowalam Polsce za 'swietna' zabawę :)

Gość gość
dziękuję ci wspaniała cudowna POLSKO !! za to kim dzisiaj jestem ,jakie otrzymałam wychowanie jaką kulturę ,wykształcenie ,kulturę i tradycję ..........to nas Polaków odróżnia od plew :) choć w obecnej współczesnej kulturze dużo przemocy oraz promowania zła ,demoralizacji i ogólnego syfu mimo to....My Polacy trzymamy fason :)

Gość hans marylin kloss
trzeba gonić tę polaczkową hołotę . przybłędy.

Gość gość
My Polacy trzymamy fason? Polak Polakowi łeb by ukrecil gdyby mógł :] z zazdrości o nowy samochodów, o lepsza prace. Nikt nikogo nie oszuka jak Polak Polaka. Tak, trzymamy fason, w całej okazalosci :D

Gość gość
a ty się łudzisz że na zachodzie jest inaczej ? to cię muszę rozczarować ,tam to dopiero zawiść zazdrość i p*********anie na każdym kroku :D to ja już wolę Polskę i Polaków

Gość gość
Najwięcej bezdomnych w Anglii jest Polaków. Dlaczego? Bo Polak Polakowi nigdy nie pomoże. Za to wśród ciapatych nie znajdziesz żadnego bezdomnego.

Gość gość
Wychowywać to rodzice wychowują. Nie kraj. A żyć daje polityka rządu - albo nie daje żyć, tak jak jest w przypadku PL.