Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Palmowa

Jak zemścić się na facecie ?

Polecane posty

Gość Palmowa

Witam ! Opowiem wam o co mniej więcej chodzi :) mam nadzieję, że lubicie czytać takie nudy. Mam aktualnie 19 lat mój były facet 25.Oficjalnie Byliśmy razem dwa miesiące, a nie oficjalnie dłużej.. wszystko pięknie cudownie. Jedyny problem jaki był to to, że pracował w Czechach więc zjeżdżał co tydzień na 2 dni lub więcej gdy miał wolne. Przyjechał w ostatni piątek i spędziliśmy spokojny wieczór z jego rodzicami i bratem oglądając jakiś nudnawy film. Umówiliśmy się, że w sobotę pojedziemy wspólnie na zlot motocyklowy a potem na jakiś spacerek. Na drugi dzień oczywiście ja uradowana czekałam na niego aż po mnie przyjedzie między czasie się ogarniając i siedząc na fb. Zobaczyłam, że wcześniej mój chłopak dodał posta na fb, jakiś filmik co skomentowałam " Oj kochanie, kochanie " na co odpowiedziała jakaś laska, że jego baba mi włosy powyrywa jak będę tak pisać. Poinformowałam więc ją, że tą babą jestem właśnie ja, a ona powiedziała mi, że on się w Czechach ***** z jej siostra i dodała zdj jak się z nią całuje ( było to zdj w 100 % z ostatnich dni) Gdy facet przyjechał oczywiście się pospinałam ale chciałam żeby mi wyjaśnił.. oczywiście w nerwach. Powiedział, że się ona do niego przylepiła i dlatego tak rzadko się widywał ze swoją chrześnicą, bo jej siostra ma córkę. zobaczył, że mu nie wierze to stwierdził, że jest na to za stary żeby się tak tłumaczyć bla bla bla . Ostatecznie wysadził mnie dzielnice obok i poszłam popłakana do przyjaciółki. Po czym on pojechał do Czech do tej laski.. Miały go one też zmieszać z błotem. ale potem dodali sobie super zdj z popijawy.. Jej starsza siostra powiedziała mi na fb, że chciał się mnie i tak pozbyć więc one mu pomogły itd.. Ta dziewczyna młodsza o de mnie o rok.. wybaczyła mu !! ROZUMIECIE TO ?!Wybaczyła coś takiego.. mimo, że ją kłamał jeszcze gorzej niż mnie bo ją nawet do rodziny nie zabrał ani nie powiedział ze jedzie na wakacje itd.. Serce mnie zabolało.. nie mogę jeść ani spać.. dziś zjadłam pierwszy posiłek od soboty. Boli mnie najbardziej to, że to po raz kolejny facet mnie traktuje w podobny sposób, wiecznie zdrady. Tym bardziej, że on wiedział jakiego ja mam pecha i ze jestem osoba wrażliwą i po przejściach.. przynajmniej raz w tygodniu mu mówiłam, że mu ufam.. że wiem że by mi czegoś takiego nigdy nie zrobił. Moja przyjaciółka w sposób subtelny wyskoczyła na niego z wotami jak mógł coś takiego mi zrobić i ja Cierpię nie znając prawdy od niego i ze nie może na mnie patrzeć, na to on powiedział, że jak tylko będzie miał wolne to mi to wyjaśni bo to jest bardziej skomplikowane niż mi się wydaję... Mam już tego dość.. Nigdy nie byłam zawistna.. ale też bym do niego nigdy nie wróciła. Boli mnie to, że zamiast zostać z niczym to on został z czymś ! ( z tą 18-stką ) Jak mam się więc zachować wtedy gdy będzie to spotkanie ? żeby nie miał satysfakcji.. Myślałam żeby powiedzieć, że mu wierze kazać mu ją zostawić i p prostu w jakiś podły sposób go zostawić. Ewentualnie w ten jeden dzień jakimś sposobem go uwieść nagrać rozmowę zrobić zdjęcie czy cokolwiek i pokazać tym siostrą żeby go całkowicie zostawiła.. Nie wiem co robić .. Proszę więc o radę.

Gość gość
"Jego baba mi włosy powyrywa jak będę tak pisać" :D :D 2/10

Gość gość
Halo halo! Jakiego spotkania? Po tym wszystkim Ty myslisz o spotkaniu? I jeszcze chcesz go dotykac calowac? On uswiadomi sobie swoja porazke, gdy zobaczy ze dziewczyna ktora olal, jest teraz szczesliwa z facetem co ma klase, gust lepszy samochod, itp.

Gość Palmowa
szkoda tylko, ze nikogo nie mam hehe. a muszę się z nim widzieć bo chce po pierwsze swoją kurtkę która była dość droga, a po drugie chce usłyszeć całą prawdę z jego ust..

Gość Palmowa
Nikt nie doradzi ?

Gość gość
kurtke wez i daj mu poteznego kopa w d**e bo na to zaluguje. Nie zadawaj sie ze sfolocza bo sie sama nia staniesz. Przebolejesz to jakos. Jestes mloda, spotkasz kogos lepszego.

Gość gość
doradzi Ci zachowujesz się jak szczeniara a nie kobieta!!! byliście 2 miesiące nie 2 lata, Ty zamiast pokazać mu co stracił myślisz o zemście !! upokorzysz się tym i dasz mu satysfakcje że jednak potrafił się Tobą dobrze zabawić. Wiesz jaka jest najlepsza zemsta? brak zemsty, i żyć pełnią życia, jak by Cię obeszło!! bez wywodow kłótni żali!!! chcesz kurtkę... weź uśmiechnij się podziękuj, odwróć na pęcie i zniknij!!!! tym pokażesz klasę a nie jakieś dziecinne zemsty, oj dzieciaki dzieciaki!!

Gość gość
Zemsta jest dobra, nie p********e, jak ktoś umie się w niej nie zatracić. Bywa, że jest konieczna, żeby ktoś przestał coś robić, zamknął pysk itp., potrzeba wyrównania rachunku, żeby było ok, chodzić z podniesioną głową. Najlepsza zemsta to ta po czasie, pokazanie jakie ma się wspaniałe życie, to działa na takich frajerów jak nic innego, nie jest im do śmiechu :)

Gość Palmowa
W sumie macie racje. Trzeba z tym wyjść z honorem. Ale boli mnie to, że on jednak został z czymś a powinien zostać z niczym.. Czeszka pokazała też swoją inteligencje wybaczając mu to mimo, że bardziej ją skłamał niż mnie.