Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

7000 mc w Londynie na 3 osobowa rodzinę czy to aby nie przesada

Polecane posty

Gość gość

Znajomi mowia, ze wynajem, rachunki, opieka do dziecka, jedzenie, chemia, utrzymanie smochodu, ubezpieczenia, zabawki, leki, ubrania, buty, kosmetyki, wyjscia, przyjemnosci, dodatkowe wydatki itd to koszt nawet ok 6000-7000 f mc :O OMG To mozlowe czy oni po prostu przesadzaja ?

Gość gość
nie przesadzają :] żyją na poziomie

Gość gość
Raczej normalnie bym powiedziała, nie bieda i nie frykasy

Gość gość
Zalezy ile kto zarabia.Oni moga miec tyle i mowic ze im zle.A inny moze przez pol mowic ze jest wspaniale. Kazdy ma inne priorytety w zyciu. kazdy inaczej zarabia.

Gość gość
Przez pol i swietnie ? Nianka czy zlobek to 1000, czynsz 1000-1500 co najmniejsze... Rachunki, samochod, paliwo, jedzenie, chemia i caaaaaaala reszta.... No nie widze tego. Londyn jest za drogi

Gość gość
Pary zarabiaja 1800 do max 2400 mc RAZEM w London... Przestancie sie osmieszac

Gość gość
zapomnieliscie dodac bez benefitow :D

Gość gość
Przesada. ubiezpiecznie place np 60 f za miesiac i to dobrej klasy drogi samochod i prawie njawyzsza grupa, ale ze mam troceh znizek to juz mam taniej. paliwo okolo 200-300 miesiecznie zalyz jak duzo ktos jezdzi i jak wydajne ma auto mieszkanie 1500 okej tzn dom w 4 strefie np, jedzinie 120 na tydz 3000 -4000 normlane zycie 7000 na mies to dobry stadard i rozrzutne zycie

Gość gość
Dodaj rachunki za wode, prad, gaz, council, telefony, Internet... Z 1500 za dom robi sie blisko 2000, to ja nie wiem jak Ty sie niby w 3000 chcesz zmiescic. A sama opiekunka w UK to 1000 mc A inne wydatki? Jakies kino, obiad w restauracji? Ubranie, buty? A jak jest dziecko to i pieluchy, mleko i masa innych rzeczy. Kosmetyki... Nieplanowane wydatki itd

Gość gość
Dla Ciebie rozrzutne, dla kogos normalne. Kazdy ma inne wydatki.

Gość gość
Znam killa par, gdzie kazde jest dobrze wyksztalcone i zarabiaja razem ok.5000 f mc netto i nie stac ich na to by miec w Londynie swoj dom i zalozyc rodzine. I wcale w luksusach zyc nie mysla

Gość gość
Rodzina 3000 w Londynie? Na wegetacje owszem !

Gość gość
jak slysze cos takiego to smiac mi sie chce, chyba ze te osoby nie potrafia czytac pisac i liczyc, jesli taka kwota nie wsyatrcza na godne zycie w londynie, przeciez to jest kupa kasy, ja bym jeszcze odlozyla

Gość gość
wiele osób na tym forum to nawet z tysiąca by jeszcze odłożyło - bo przecież w ramach oszczędności można jeszcze gó/wno spod siebie zjadać

Gość gość
Kupa kasy :) No dla biedaków to i owszem. Ale weź zapłać hipotekę w Londynie 1500-2000 nie twoje, nianka czy żłobek następny 1000 i reszta. Nie jest to mało

Gość gość
No tak bo to forum dla milionerów, nie zapominajcie

Gość gość
Londyn jest dla ludzi, ktorzy dobrze i bardzo dobrze zarabiaja. Taka prawda. Reszta wegetuje.