Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój partner nie moze się pogodzić, że sie masturbowałam na kamerkach

Polecane posty

Gość gość

jeszcze jak się znaliśmy na początku na znanej stronie to robiłam codziennie prze kilka miesięcy on mnie blagal zaby przestala ja nie chciałam, potem zdecydowałam się z nim być a on mi nie może wybaczyc

Gość gość
robiłam to na skypie i tej stronie kilka razy dziennie z kilkudziesięcioma facetami przez ten kilka misiecy czas:/

Gość gość
ale z ciebie szmata

Gość gość
jesteś dzi/wka

Gość gość
może dla ciebie szmata ale przez miesiąc zarobiłam tyle ile ty w swoim życiu nie zobaczysz na oczy fajfusie

Gość gość
wole zarabiać godnie, a mało nie zarabiam niż świecić pe/zdą i odzierać sie z godności, dla każdego faceta bedziesz już szmatą

Gość gość
nie zależy mi na twojej opinii chcę tylko przekonać do siebie mego lubego ❤️

Gość gość
moreska pod sklepem wiecej uzebra przez miesiac bez sciagania majt niz ty na su hahahahahaha te ich opowiesci dziwnej tresci hahahahahhahahhahha

Gość przyjazna111
gratuluje . sama chyba na SU tak zrobie wczoraj w nocy taka jedna dziewczyna zarobila w kilka godzin 1500zł . tacy są szarmanccy chłopacy

Gość gość
Jeśli nie może tego zaakceptować teraz i cały czas ci o tym mówi, to nie ma sensu ciągnąć związku. Za każdym razem jak się pokłócicie lub będzie chciał ci dopiec, będzie wracał do tematu kamerek.

Gość gość
obecny facet i każdy inny nie będzie miał do ciebie szacunku, jesteś tanią dziwką za zetony🖐️

Gość gość
nie wierzcie w te zarobki

Gość gość
Ale ludzie jestescie nieznosni!Nie rozumien tych chamskich wyzwisk.Kazdy ma prawo dysponowac swoim wlasnym cialem jak chce.Mysle ze kazdy dorosly i normalny czlowiek uprawia sex.Za pieniadze czy za darmo to prywatna sprawa.Te osoby co najbardziej krytykuja z reguly sami sa nie lepsi.To czysta hipokryzja.Zarabianie w ten sposob pieniedzy nie jest wcale nieuczciwe,nie kradnie ,nie zabija i nie wyludza.Jakby nikt tym nie byl zainteresowany to taki zawod by nie istnial -podaz jes zwiazana z popytem.Jak twoj facet nie chce Tobie wybaczyc takiej blachostkii jest zazdrosny o Twoja przeszlosc to go po prostu zmien.

Gość gość
Kazdy katolik uczyl sie na lekcji religi o swietej Magdalenie.Kazdy ja szanuje i do niej sie tez modli.Pamietacie kim byla ona z zawodu zanim zostala swieta-prostytutka.Wiec skoro prostytutka miala takaszanse to mysle ze dziewczyny pracujacaej na kamerce tez nie mozna potepiac

Gość gość
Dopóki zarabiasz ciałem, nie jesteś żadną świętą tylko zwykłym k***iszonem.

Gość gość
Zaden szanujacy sie facet nie tknie takiej kobiety jak ty:O Twoimi zyciowymi partnerami moga byc tylko ludzie z marginesu. Gratuluje!

Gość gość
wkradl się podszyw tutaj!!!!!, nie robiłam tego dla kasy nie zarabiałam ani żetonówani złotówek, po prostu miałam takie videorozmowy z facetami bez żadnych korzyści finansowych