Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet i jego była dziewczyna a ja?

Polecane posty

Gość gość

No właśnie, nie rozumiem takich facetów, mój bardzo przyjaźni sie z ex dziewczyną, i tez na początku tylko ze ma koleżanke ale ze to taka zażyła przyjaźń, zorientowałam sie po pół roku, rano sms do niej, gdy jest u mnie a zadzwoni ona wychodzi ,mówi ze czuje sie zobowiazany jej pomagać, i podobnie remont domu, bo ona jest sama nie ma żadnej bliskiej osoby itp słysze, nawet daje jej pieniądze, prezenty , mi nic to rani, myślałam ze skoro jest w związku ze mną nie pozwoli bym poczuła sie zepchnięta na bok, i ciągle tylko ona.. Na początku sądzilam ze skoro jest po przejściaćh tak jak ja i po 30 zaangazuje sie Myślałam ze związek po takim czasie nie przyniesie rozczarowań i tylko żal, kocham go ale też chce cieszyć życiem , czuć ze dla kogoś jestem ważna, więc po co zajął mi tyle czasu, po co jest ze mną,a ja tak mu fałam a on wszystko opowiada jej teraz nawet rozmowa nic nie daje, po co byłam mu potrzebna skoro tamta to jego najlepsza przyjaciółka, więc jak ja moge mieć w nim oparcie, gdzie lojalność zrozumienie/

Gość gość
Odejdź od niego, Ty będziesz się męczyć i cierpieć a on zawsze będzie miał pocieszycielkę. Wydaje mi się że jak się rozstaniecie to on będzie wlasnie z nią. D**ek.