Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

głupia kuzynka kupiła chustę do noszenia

Polecane posty

Gość gość

i jeszcze zachwala jakie to super rozwiązanie bo może nosić wszędzie swojego 2 miesięcznego dzieciaka :o oczywiście śmieje sie z niej w duchu bo praktycznie od urodzenia uczy niemowlaka uczepienia się do rąk :o teraz przy wadze 5 kg i pasieniu mlekiem to może i wygoda ale płakać będzie za pól roku jak się zrobi z niego 10 kg kloc który inaczej nie uśnie tylko kołysząc się z matką w chuście :D no ale jej życie jej problem zresztą i tak całe życie w domu siedzi a ma 40 lat i to 2 dziecko wpadka zresztą pierwsze to też wpadka. Oprócz chusty dziecko śpi z nią nawet łóżeczka nie zna hehehe ale babka brnie w kłopoty ale nic to niech się cieszy

Gość gość
nie ma to jak kogoś od rana obsmarować. Od razu ci lepiej pewnie :( Tak podbudowujesz wlasne ego wstrętna dziewucho :(

Gość gość
z tego co wiem nie powinno się tak nosić dzieci bo to szkodzi na ich kręgosłup no ale skoro mamy muszą same radzić sobie z opieką nad dzieckiem, zakupami, gotowaniem i sprzątaniem to znalazły mega rozwiązanie by dziecko targać przy sobie jak w ciąży jak dobrze pójdzie będą targać przy sobie dziecko aż to pójdzie do przedszkola czy szkoły podstawowej

Gość gość
no, no, no, mhmmm, tak, tak 8:30 i autorko idźcie do tej kuzynki i zróbcie jej wykład umoralniający pod tytułem "JAK ŻYĆ" :D

Gość gość
i powiedzcie, że jesteście delegacją z kafeterii :classic_cool:

Gość gość
przecież pisze ze śmieje sie z niej w duchu bo potem będzie mi płakać i lamentować ze ma takiego niemowlaka co to tylko na rękach chce siedzieć i w swoim łożku nie zaśnie a przecież od urodzenia hoduje niedorajde życiową i to mnie bawi :D :D aaaa i oczywiście ze te chusty powodują skrzywienia kręgosłupa wiec nie dość ze maminsynek to jeszcze szpetny będzie jak kwazimodo

Gość gość
Żal mi cię, musisz mieć bardzo ubogie swoje życie, skoro tak bardzo interesuje cię życie innych

Gość gość
Jeżeli dobrze wiąże dziecko w chuście, to nie będzie miało krzywego kręgosłupa.

Gość gość
Taka chusta to jest super sprawa,a teoria ze dziecko bedzie mialo krzywy kregoslup jest bzdura i tu nie chodzi o uczepienie sie dziecka tylko o bliskosc matki,moje dzieckopraktycznie od urodzenia bylo noszone w takiej chuscie wlasnie dzis ma 5 lat i zadnego uczepienia nie zauwazylam,a wrecz przeciwnie same plusy dziecko jest bardzo spokojne zrownowazone nigdy nie mialam jakis wiekszych problemow z nim,ja tam widze same plusy w takiech chuscie,ktos kto nie ma o czyms zielonego pojecia moze taki watek zalozyc pozdrawiam.A i wspolczuje kuzynce,ze ma kogos takiego jak Ty w rodzinie.

Gość gość1029
łał, łał, łaaaał autorko ale jesteś błyskotliwa i elokwentna, a jaka mundra jezusicku! każdy facet marzy o takiej kobiecie z klasą jak ty :P

Gość gość
w chustach to mogą bambusy pomykać a nie kraje cywilizowane tez nie rozumiem tej mody na bycie zacofanym