Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

szycie mundur贸w

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Cze艣膰! Mam nietypowe pytanie: znacie mo偶e jakie艣 miejsca,gdzie szyj膮 mundury na zam贸wienie? M贸j m膮偶 jest wojskowym i potrzebujemy na w艂asn膮 r臋k膮 przerobi膰 troch臋 jego mundur galowy.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
mog臋 Ci poleci膰 solidn膮 firm臋 szyj膮c膮 mundury,tu masz ich stron臋: www.hero-collection.com.pl kiedy艣 zamawia艂am tam mundur dla mojego m臋偶a i dobrze si臋 spisali. wszystko by艂o uszyte na miar臋 i dostarczone na czas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e to Wam w czym艣 pomo偶e, bo ja te偶 d艂uuugo szuka艂am. U mnie temat taki - m膮偶 muzyk, ochotniczo w orkiestrze d臋tej, mundury dla ca艂ej orkiestry szyte by艂y w tym miejscu http://styl.elo.pl/mundury-dla-orkiestr - wiem, 偶e si臋 specjalizuj膮 w takich nietypowych projektach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z tego co widz臋, szyj膮 te偶 togi prawnicze http://styl.elo.pl/togi-prawnicze - generalnie profil takich galowych stroj贸w :) Tak 偶e faktycznie mo偶e tam si臋 trzeba zg艂osi膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli chodzi o szycie odzie偶y na miar臋 to polecam pracownie www.vratelli.pl mi艂a obs艂uga i wysoka jako艣膰 wykonania :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znam t臋 pracowni臋 http://www.styl.elo.pl/, faktycznie szyj膮 mundury i zdecydowanie warto si臋 do nich zg艂osi膰, bo s膮 w tym ekspertami :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobr膮 firm膮, kt贸ra zajmuje si臋 wykonywaniem mundur贸w jest www.hero-collection.com.pl Zajmuj膮 si臋 szyciem mundur贸w dla wszystkich s艂u偶b. Zajmuj膮 si臋 r贸wnie偶 wykonywaniem mundur贸w historycznych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eryka

Je艣li poszukiwaliby艣cie zak艂adu profesjonalnie szyj膮cego mundury, to koniecznie zajrzyjcie do www.hero-collection.com.pl/. Szyj膮 mundury dla policji, wojska, stra偶y miejskiej oraz dla pracownik贸w innych s艂u偶b mundurowych. Do wykonywanej pracy podchodz膮 z zami艂owaniem i pasj膮.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eryka

W kwestii uszycia przyzwoitego munduru warto zg艂osi膰 si臋 do zak艂adu www.gawron.com.pl/. Wszystko wykonane zostanie na pewno zgodnie z ustaleniami z wyj膮tkow膮 dba艂o艣ci膮 o drobiazgi. Korzysta艂am z ich us艂ug i jest pod wielkim wra偶eniem kunsztu.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo偶ena42

Polecam pracowni臋 krawieck膮 STYL z Warszawy. Sprawdzone i pewne miejsce. Szyj膮 dok艂adnie, rzetelnie, jednym s艂owem - profesjonalnie. Z takim zapotrzebowaniem warto zwr贸ci膰 si臋 w艂a艣nie do fachowc贸w, a w STYLU takie w艂a艣nie osoby pracuj膮 馃檪

Udost臋pnij ten post