Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zaprosic chlopaka na noc do mieszkania znajomych

Polecane posty

Gość gość

hej. mam chlopaka z innnego miasta.bo sie wyprowadzilam niedawno. teraz jade na weekend i bede nocowac w mieszkaniu znajomych, blizsko jego miejscowosci. do mieszkania znajomych mam klucze. ich nie bedzie. czy zaprosic chlopaka mojego tam na weekend na noc? czy nie wypada? bo to nie moje mieszkanie. znajomi zgodizli sie mnie przenocowac w zaufaniu. a chlopak nalega, nie wiem co robic.

Gość gość
Oczywiście, że nie wypada, jeszcze pytasz???

Gość gość
NIE WYPADA.

Gość gość
Czasem ręce opadają jak się widzi głupotę autorów niektórych tematów :)

Gość gość
pytam, bo wiecie, mieszkanie puste wiec on nie widzi przeciwskazan zeby ze mna spedzic tam czas. rzadko sie widujemy to bylaby fajna okazja.

Gość gość
to niech do Ciebie tam przyjedzie do tej miejscowości, ale gzijcie się gdzie indziej :o to mieszkanie Twoich znajomych, a nie pokoje na godziny :o

Gość gość
wiem wlasnie, skoro mi pozwolili sie przenocowac ze wzgledu na koncert to tylko mi, ale on nalega, prosi;// ehhh

Gość gość
I co z tego, że on nie widzi? Naprawdę przyszło Ci do głowy zaproszenie kogokolwiek do mieszkania, które nie jest Twoje???

Gość gość
do mnie pojechac to nie latwe, mieszkam z rodzicami i rodzenstwem wiec wiecie i ma do mnie 120 km, a tam tylko 10 inna sprawa

Gość gość
to niech przyjedzie te 10 km, tępa dzido, i spędźcie czas na mieście, a na noc niech wraca do chaty CO ZA PROBLEM.

Gość gość
nie przyslzo mi do glowy, tylko jemu i tu chcialam was spytac czy mam racje, ze nie chce go zapraszac czy nie, bo on mowi ze przesadzam ze nikt sie nie dowie itd.

Gość gość
słuchaj ja tak zrobilam i chlopak ukradl z mieszkania znajomej biżuterie,potem sprzedal,masakra co sie dzialo

Gość gość
to tylko pokazuje że nie nalezy nikomu ufac, nasprowadza obcych :O w życiu bym nie przenocowała fagasa mojej kolezanki pod moją nieobecność w moim mieszkaniu

Gość gość
ojejku to naprawde okropne;/// ok to nie bede zapraszac jejku;//

Gość gość
Jakbym się dowiedziała, że z mojego mieszkania, w którym grzecznoiściowo mogłaś spać zrbiłas burdel, bo bym zerwała z tobą kontakt.Czy ty nie pojmujesz,że to mieszkanie gdzie ludzie żyja, itp, a nie miejsce kopulacji?Chciałbyś, alby u ciebie jakaś laska gziła się w toim łóżku z gachem? Chłopak chce ciebiue przelecieć i nalega namolnie, ale czy ty nie widzisz jak to z boku wygląda.Jak chłopak tak chce bzykać, niech wynajmie wam pokó w jakimś motelu, hotelu itp i tam się walcie do bladegu świtu, anie u kogoś w domu .

Gość gość
Wynajmijcei najtańczy noclkeg i tam kopulujcie, nie stać was nawet na minimum?

Gość gość
ale na miescie nie beda mogli sie ****** a tam tak :D mozesz zaprosic ale powiedziec zeby uwazal i go pilnowac skoro go znasz i z nim jestes to chyba nie zlodziej :PP

Gość gość
hotele drogie tam

Gość gość
to jedz do niego i po klopocie