Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hazardzista

jestem hazardzista , jak z tego wyjsc?

Polecane posty

Gość hazardzista

nie mogę sobie z tym poradzić, zycie z hazardem 10 punktów, zycie bez hazardu 3 punkty dziś mam zly dzień ,stacilem 12 tys zł , rano byłem 21 do przodu a teraz po zamknieciu transakcji już tylko 13 zona tego nie akceptuje jak jestem do przody wyciąga reke, jak do tylu to się ode mnie odwraca

Gość gość
Sam jestem hazardzista nie da sie z tego wyjsc.... Lubie sobie pogra© i jest dobrze. zona nie musi wiedziec ze grasz, twoje pieniadze neich s*******a

Gość gość
nie zaleznie od tego czy jestes do przudu czy do tyl oboje powinniscie szukac pomocy, jesli naprawde chcesz z tym skonczyc pomoc znajdziesz tutaj http://www.hazardzisci.org/forum/

Gość gość
dziś mozna z tym skonczyc ale trzeba chciec, Ty narazie nie chcesz i jest Ci z tym dobrze oklamaujac zone...zal mi jej a jeszcze bardziej Ciebie bo dlugi predzej czy pozniej wyjda na jaw, tak samo jak Twoje manipulacje i cale to bagno zwiazane z hazardem w ktore sie pakujesz... jestem partnerka hazardzisty wiec wiem o czym pisze

Gość hazardzista
boje się że do końca życia będę musiał żyć na 3 pkt w skali 0-10? może powiniem się rozwieść i mieć spokoj?

Gość gość
rozwod nie jest rozwiazaniem

Gość hazardzista
nie gram na kredyt mam 2 domy na wspolwlasnosc na jednym z nich jest tabliczka z wygrawerowanym napisem : "mamusin został zfinansowany z nastepujacych transakcji : i leca transakcje na końcu dziekuje mamo za kapital startowy" ten dom jest zapisany na moja zone

Gość gość
gość dziś Kolezanko, hmmm, moja zona wie i gra ze mná bo musi, ma inne wyjscie namowilem ja ze mozna niezle pieniadze z stad wyciagnac :) Jak narazie to daje :)

Gość gość
to graj ... bo tak naprawde nie chcesz z tym skonczyc, albo to prowokacja,

Gość hazardzista
moja zona nie zaryzykowała nawet 1 zł i nigdy tego nie zrobi

Gość gość
gość dziś to powodzenia! za kilka lat oboje sie obudzicie pod mostem... tylko po co tu piszesz? chcesz sie pochwalic czy namawiac innych do grania? bo skonczyc z tym chyba nie skoro tak fajnie sie z zonka gra?

Gość gość
Gram na automatach typu HotSpot Platinum admirale i to wciaga nie mam zamiaru konczyc z tym to jest naprawde fajne wczoraj wydoilem 2000zl czy to nie pieknie?

Gość gość
gość dziś Dziekuje zyzce wysokich wygranych. pozdrawiam Wczoraj wygralem 5000zl co ty na to a wlozylem 1000zl? za 5000zl musze pracowac 2 miesiace a tak mam za 1h

Gość gość
haha zalosne , bo chorzy ludzie nie widza problemu ale ok wasze zycie ja spadam z tad

Gość gość
gość dziś nikt nie jest chory, a masz inny sposob na zarobki zeby zarobic ?

Gość hazardzista
nie wiem skad się wzial ten swiat i wiem ze nigdy się nie dowiem ja tylko chce poznac jak on działa zakładam się o to w która strone on podąza

Gość gość
gość dziś haha bo tak jest najprosciej powiedziec ze pracy nie ma , zaprowadzi Cie to tylko pod most, tylko o tym jeszcze nie wiesz, obudzisz sie jak bedzie za pozno!

Gość hazardzista
a czy wam nie przeszkadza fakt ze można dokładnie policzyć ile pieniędzy zarobicie do końca waszego zycia i na co to wam wystarczy? jeśli nie dorobiliście się do 40-tki to znaczy ze już się nie dorobicie , wiec można wziąć te 2500zł pomnozyc przez 12 miesięcy potem przez 25 lat i wyjdzie wam kwota jaka w swoim zyciu jesteście w stanie zarobić nie przeszkadza wam ze umrzecie w nedzy? ze będziecie zebrac na państwowej emeryturze?