Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wodnista wydzielina w 14 tygodniu ciąży.

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem w 14 tygodniu ciąży. Dziś rano, jak wstałam pociekła mi po nogach przeźroczysta, wodnista wydzielina. Wystraszyłam się ,że to wody płodowe czy coś, ale po wizycie w toalecie przeszło. Po ok. dwóch godzinach sytuacja się powtórzyła. Nie wiem co o tym myśleć? Czy coś jest nie tak? Nigdy wcześniej tak nie miałam. Ktoś wie coś na ten temat?

Gość gość
do lekarza się wybierz -trzeba sprawdzić.

taki wodnisty sluz jest normalny w ciazy. ale mozesz sprawdzic w szpitalu na 100 procent

Gość gość
Dziewczyno - już dawno powinnaś być w szpitalu.

Gość gość
Wodnisty śluz tak, ale nie aż tak, że cieknie po nodze! W każdym razie chyba lepiej wyjść na panikarę niż ...

Gość gość
Pomiędzy tymi wodnistymi, mam normalny gęsty śluz, taki jak od początku ciąży... dlatego mam podejrzenie, że to co cieknie to nie wydzielina. Dzwonię po męża. Macie racje. Lepiej wyjść na panikarę.

Gość gość
jeśli spływa gwałtownie po nogach to może niepokoić. Ja miałam przez całą ciążę taką wydzielinę ale nie w takiej dużej ilości. Wkładka co kilka godzin wystarczała, lekarz mówił że to prawidłowa wydzielina w ciąży.Stosowałam tylko co jakiś czas lactovagnal/przez tydzień/.