Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W którym mies zaczęło byc widać że jesteście w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Ja jestem w 8 tyg czyli końcówka 2 mieś i zaczyna mi wychodzić brzuszek, mimo że nie przytyłam jakość szczególnie dużo 0,5 kg ale wydaje mi się że to woda, przed @ też tak mam, ale wracając do tematu to bardzo wcześnie mi ten brzuszek wychodzi, w pierwszej ciąży brzuszek zaczęło być widać na początku 4 mies, a dopiero w 6 obcy ludzie zauważyli że jestem w ciązy, czemu teraz tak wcześnie?

Gość gość
mówią że druga ciąża jest szybciej widoczna, bo już mięśnie coś bardziej rozciągnięte po pierwszej, tak nie trzymają ;). mi w pierwszej to późno, właściwie do 7 miesiąca odpowiednim ubraniem dało się go zamaskować ;), choć najbardziej spostrzegawcze osoby widziały dużo wcześniej. a w drugiej się jeszcze okaże ;)

Gość gość210
wiecie jak ubiorę coś luźniejszego to nie widać brzuszka, ale w takim dopasowanym ubraniu to jest malutki tzn. taki jak się podejrzewa że ktoś może być w ciąży ale nie wie na pewno

Ja mialam wrazenie, ze w drugiej ciazy bylo widac OD RAZU! Sasiedzi, ekspedientki, dalsi znajomi widuja mnie w ciazy od tak dawna, ze wciaz sie dziwia, ze jeszcze nie urodzilam, a ja mam do terminu 1,5 miesiaca :-D Btw. 8 tydzien to dokladna polowa drugiego miesiaca - pierwszy miesiac to 4tyg. ciazy + 2tyg. przed zaplodnieniem ;-)

Gość gość
no i czasem tak jest, że wcześnie się pojawia i rośnie sobie powoli...a czasem długo nic i nagle duży wywala ;)

Gość gość
4 mies;)

Gość gość
1. 5/6 msc 2. 4 msc

Gość gość
1 CIAZY jakoś pod koniec 4 miesiąca. W drugiej pod koniec 3 . To prawda że w drugiej szybciej widać .

Gość gość
ale to tak dla innych było widać

Gość gość
na razie nikomu nie mówiliśmy że spodziewamy się dziecka, chcę poczekać tak do końca 3 mięs, ale nie wiem czy nie trzeba będzie wcześniej, w tej chwili koś może sobie pomyśleć że może mam niestrawność,

Gość gość
prócz brzuszka to biust tez się powiększył, zrezygnowałam z pus-up, i w końcu chodzę w koronkach co akurat to mnie cieszy

Gość gość
Jak bylam pod koniec 3 miesiaca to kolega z pracy sam zuwazyl i delikatnie dal do zrozumienia ze wie. Mimo ze nikomu nie mowilam.

Gość gość
u mnie w 3cim, ale jestem bardzo szczupła

Gość gość
w 5 miesiącu i to nieznaczny brzuszek

Gość gość
ja mam koniec 4 miesiaca i zaczyna byc widac a nie przytylam nic, tylko brzuszek rosnie

Gość kokoszka123
Ja myślałam, że nie widać, ale pewnego dnia pani w tramwaju ustapiła mi miejscam byłam w połowie 3 miesiaca, ale ja puchłam i ogolnie wygladałam źle, oczy podpuchniete, kaczy chód..

u mnie juz widac a to dopiero 4 miesiac ale ogolnie waga stoi w miejscy tylko brzuchol rosnie !;)

Gość gość
jakie durnowate temaciki kółko wzajemnej adoracji panienek, którym do 7 miesiąca nie widać było brzuszka.... tylko skąd się biorą wieloryby kóre tyją 30 kilo w ciąży, bo chyba nie z tego tematu, bo tu u żadnej nie widać brzuszka :-) wszystki smukłe jak gazele

ja widze ze wiekszosc tutaj pisze ze wiadc brzuch to nie wiem o co chodzi panu/i wyzej ;) a cyt "wieloryby" biora sie stad ze niektore kobiety uznaja ciaze za zielone swiatlo do zarcia wszystkiego co mozliwe i oczywiscie tlumaczenie ze trzeba jesc za dwoje ;) .

Gość gość
jestem autorka tematu i powiem tak wcale się nie objadam, jestem w 2 miesiącu i moim i mojego męża zdaniem brzuszek mi widać, wiem że to bardzo wcześnie, może to tez dlatego że jestem szczupła i teraz przy 2 ciąży nie ma gdzie się ukryć ten brzuszek, i wraz z nim rosną mi piersi, pozostałe części bez zmian, a co do objadania się ciężarnych, jedna może i uchodzi jej to na sucho a po innej widać

nie mialam autorko nic zlego na mysli, sama jestem osoba szczupla i juz w 4 miesiacu mam dosc duzy brzuch , jem jak i przed ciaza nie mam napadow smakow , chodzilo mi jedynie o to ze niektore kobiety swoja otylosc zwalaja na to ze ciaza i ze MUsZA jesc! do tego nic nie robienie i z tego po prostu robia sie naprawde wieloryby.. ciaza to nie choroba , nie wyobrazam sobie siedziec ma du.pie jesc i nic nie robic!

Gość gość
zalezy od wagi, jak ktos jest szczuply to szybciej po nim widac. U mnie w pierwszej ciazy pod koniec 3 miesiaca bylo widac, teraz zaczynam 4 miesiac i nie widac, bo po pierwszej ciazy mam nadwage. Raz tez mialam taka sytuacje ze nie rozpoznalam ze dziewczyna jest w 8 miesiacu, ale ona byla bardzo otyla i przed ciaza tez miala wielki brzuch.

Gość gość
w pierwszej w 4 miesiącu, w drugiej pod koniec 6, w pierwszej przytyłam 13 kg, teraz zaczynam 9 miesiac i przytyłam 6,5 kg, waga wyjsciowa 56 kg, wzrost 173

U mnie już w trzecim można było widzieć różnicę, bo przytyłam, ale że to brzuszek ciążowy to pod koniec 4 miesiąca, a teraz zostało mi ze trzy tygodnie do porodu i czuję się jak hipopotam :D

Gość gość
gość 17.08 jak Ty to zrobiłaś że tak mało przytyłaś

Gość gość
6 miesi obcy zauważyli

Gość gość
Okolo 5 miesiaca. Mimo ze bylam bardzo szczupla i mialam wycwiczony brzuch

Gość gość
niestety początek 3 mies, straszne wzdęcia