Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SASETKA SASETTE

Co sądzicie o moim koledze, który żyje na koszt rodziców

Polecane posty

no ale co? Ze się poznaje dwoje ludzi, bo grają na tyhc samych maszynach? Czy że te maszyny zaczynają manipulować graczami?

Poniekąd, np. walka o klucz z babką do kibla.... opowieść zagwarantuje duży sukces :D :D :D i o tym jak moja matka i ona dają sobie po pysku.

Dawanie sobie po pysku zawsze odniesie sukces w sztuce. Ta walka o klucz do kibla chyba jest trochę inspirowana Kiepskimi, nieprawdaż?

W sumie może napisać historię jak Gargamel żeni się z Chlorindą i Hogatą. Popełnia bigamie w zamian za co Papa smerf zamienia ich wszystkich łącznie z klakierem w smerfy i oni stają się jednymi z nich.... wliczając też te dwa smerfy, które gargamel stworzył w 3d.

No mnie się podoba ten pomysł z utarczkami rodzinnymi. I ta walka o klucz do kibla też jest niezła. Np. babka otworzyła tam salon fryzjerski i o to są kłótnie i bójki.

Smerfetko, a czy Ty po zjedzeniu tych kebabów, schabowych itp. nie masz wzdęć?

A wiesz, ostatnio piekło mnie w żołądku trochę ale nic na to nie poradzę, nie mogę się powstrzymać od jedzenia.... chyba jestem całkowicie uzależniona, poprawia mi to humor.