Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tood

Co was kręci

Polecane posty

Pytanie jest dość proste z pozoru ale ja zastanawiałem się nad odpowiedzią wiele lat. I chyba z czasem to się zmienia. Do rzeczy. Co was kręci u płci przeciwnej w momencie pierwszego kontaktu. Widzisz, stoi tuż obok a ty czujesz, że można by z tą osobą........ (udało się napisać dla obu płci jedno pytanie ;) No właśnie co? Z tydzień temu w sklepie za mną stanęła dziewczyna, zanim się odwróciłem poczułem jej zapach, obrót na pięcie i już wiem, że tak na spokojnie analizując nie była oszałamiająco piękna, ani jakoś specjalne zgrabna. Więc co to było?

Gość gość
Zapach ci/pki

Feromony? Atrakcyjnosc fizyczna a seksualna to nie to samo. Najlepiej znalezc kogos, z kim mamy wszystko: porozumienie dusz, burze hormonow i ladny widoczek.

Gość Karolineeee
Tood napisałam ci maila :)

Gość gość
to ''cos'' :D

Gość gość
Błysk w oku i jaja w kroku .

Gość gość
Mnie kreci jak ujrze u faceta duzy zarys penisa w spodniach to zaraz jestem mokra

No ale nazwijcie to "coś" nie zbywajcie tematu sloganem. Może na przykładzie będzie łatwiej @ karolina - odpisałem

Tood, to ja ci powiem, jak to jest u mnie. W facetach kreci mnie bardzo sposob poruszania sie, a takze zapach, ale rzadko kiedy perfum, najbardziej lubie jak facet pachnie, ze tak smiesznie powiem, swiezo wypranymi ubraniami. No i oczywiscie oczy, ale to banal.

Gość Gość Wieczorny
Spojrzenie, czułość, dowcip, mądrość.. Uwielbiam naturalny zapach mężczyzny, ale taki delikatny, bez przesady :) Coś by się jeszcze znalazło ;)

Gość Wieczorny dziś Spojrzenie, czułość, dowcip, mądrość tego nie da się ocenić w pierwszej sekundzie? mówicie o zapachu - czy mam rozumieć, że perfumy nie powinny być używane?

Gość Już zawsze będę pomarańczowa
Perfumy, ależ owszem, taaaak :) Dłonie, szczupłe,męskie dłonie :) Uśmiech, chochliki w oczach ;-)

;-)

Gość gość
Zawsze patrzę najpierw na dłonie ich widok mnie przyciąga, zapach tak ale nie jakiś wybitnie agresywny raczej zapach świeżości . Wzrok bezwzględnie taki w którym widać pewność siebie.R

Gość gość
Jaaaa ? Na pewno nie :)

Spotykasz takiego pewnego siebie. On patrzy prosto w twoje oczy i nie ma zamiaru odwrócić wzroku (no w końcu jest pewien swej wartości) przesada? a może wymiękasz i odwracasz wzrok a policzki się zaczerwieniają?

Gość gość
Nawet jak twarz mnie pali nie odwracamy wzroku nigdy ,jestem Rogata.

To zależy, czy ten pewny siebie mi się podoba ;-) Ale raczej znając siebie odwrócę wzrok :)

a zdarzył się taki, przy którym pomyślałaś powiedz tylko słowo a.....* * kropki należy uzupełnić

Gość 36MG
Patrzył dzis a ja sie zaczerwieniłam..Ale to kolega męźa..

Nie, to nie działa u mnie w ten sposób :) Facet może mi się podobać i to nawet bardzo, ale od zwrócenia uwagi do "powiedz tylko słowo a ..." długa droga :) Muszę coś czuć do faceta, a on do mnie dopiero wtedy można uzupełnić kropki ;-)

trochę inny temat ale podobno najłatwiej uwieść koleżankę żony (może i męża)

''a zdarzył się taki, przy którym pomyślałaś powiedz tylko słowo a.....*'' Mi sie zdarzyl. I to kiedy bylam w naprawde szczesliwym zwiazku, na szczescie on tez byl. Na dobre by to nie wyszlo, ale chemie miedzy nami byla niesamowita. A wcale nie byl przystojny. Ani nawet bogaty :P

Gość MagdalenkaLenka
Temat rzeka. Ale. 1zapach i oczy 2wysoki Dobre jedzenie,fajny film,dobra ksiąźka.. Moze coś więcej przyjdzie mi do glowy.

nie wiem na czym to polega, mój facet spodobał mi się jak go pierwszy raz widziałam, zanim był mój...chyba wtedy to była pewność siebie która od niego biła, duże ciemne oczy ;). generalnie u facetów zwracam uwagę na dłonie - duże męskie, przedramiona, tyłek, oczy - to tak na szybko zauważam, na pierwsze wrażenie jak te części się prezentują ;).

Gość gość
musi mieć szerokie bary i kark

No właśnie o to pytam małarudamarudo, o to czego nie umiesz określić. Czym jest to coś? Nazywamy to chemią, młodzi powiedzą, że pykło.