Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jak sie po orgazmie nie czuje podniecenia to

Polecane posty

Gość gość

i np ma sie sperme w buzi ( zalozmy ze mialam orgazm a mam tak ze po juz mi sie seksu nie chce) to nie jest to samo co bym miala zenska wwydzieline ( jestem hetero i sie jej brzydze) bo tak czy siak nie odczuwam podniecenia wiec co mi to ze to meska wydzilina ?

Gość gość
sperma -> wydzielina -> w buzi -> hetero -> o co chdzi -> pieseł -> wow wow

Gość gość
no bo jak chlopak mi skonczy w buzi i ja dojde ( bede miala orgazm ) t jak tylko orgazm minie to mnie ta sperma troche brzydzi bo nie czuje podniecenia . a skoro do kobiet tez nie czuje podniecenia to to samo jakbym miala zalozmy ich wydzileine z pochwy w buzi taki sam stan obrzydzenia mi sie wydaje ( choc ni mialam nigdy zenskiej wydziliny w buzi to porownowal sperme do niej gdyz do kobiet nie odczuwam pociagu a do mezczyzn zaraz po orgazmie tez ) :P

Gość gość
poradźcie mi uczciwie czy połknąć czy wypluć?

Gość gość
nie podszywaj sie

Gość gość
to jakiś bełkot, ludzie tak nierozgarnięci nie powinni uprawiać seksu.

Gość gość
jaki belkot. partner dochodzi mi w buzi a ja szytuje po nim. majac sperme w buzi a nie czujac juz po moim szytowaniu do niego podniecenia ta sperma mnie troche brzydzi. czy to normalne czy tez tak macie ?

Gość deodyzma
to normalne , że facet tryska w dziewczęcy jamochłon. bo gdzieżby indziej miał się dziewczynie zbałaganić?jak masz szacunek do faceta to trza tę spermę połknąć i oblizać się ze smakiem