Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A gdyby wybuchla 3 wś..

Polecane posty

Gość gość

...to bronilibyscie Polski, czy uciekli za granice?

Gość messeria
Ja bym uciekła, mąż by uciekł, brat, szwagier. A kto obroni tę Polskę jak wszyscy uciekną? Do czego wrócimy? Kto ś musi zostać...ale wojska mamy za mało.

Udawałbym miejscowego głupka w celu uniknięcia powołania do armii. Rodzina i przyjaciele uznaliby mnie za tchórza i odwrócili ode mnie. Ja podkulony udałbym się do oddziałów nie przyjaciela. Tam jako miejscowy głupek kręciłbym się, głupawo uśmiechał, aż dostałbym ochłapy jakiegoś żarcia. Z czasem, by do mnie przywykli i nie zwracali na mnie uwagi. Ja bym wtedy skrycie rozpylał toksyczne chemikalia w okolicy, skrapiał nimi ziemię bądź dodawał nieco do żarcia, powodując rozstroje zdrowotne wrogów. Nie zgony - w celu uniknięcia podejrzeń. Z czasem zmuszony byłbym podtruć sam siebie, by jeszcze bardziej udowodnić swoją "niewinność" i by móc proceder ten ciągnąć jak najdłużej. Zawsze to codziennie na froncie kilku wrogów mniej!

Gość gość
wziąłbym broń ale nie po to by bronić tego kraiku a po to by nią terroryzować d***** ale bym se p*****ał wtedy no i tych co nie lubie zabijał. chciałbym , że by wybuchła bo mam 7 kredytów

Gość gość
hahahahaha ale towarzystwo. czyli , że mogę się czuć bezpieczna

Gość gość
ja bym chciał wojnę może w końcu bym p******ał a gwa,łt uszedłby mi płazem

Gość gość
Bronic tego kraju chyba ze swieca kogos takiego trzeba byloby szukac chyba ze z lufa przy glowie to co innego nawet nie byloby czy pewnie musielibysmy no koniach z szablami na czolgi nacierac...po co? Zeby sie pozniej okazalo po 70 latach ze takie rozwarstienie spoleczne ...bezrobocie a ci na gorze pyzy beda wpier...ac