Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślę, że mój chłopak się mną bawi...

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat, a on 32. Jest z wykształcenia inżynierem, pracuje w dużej firmie w Warszawie. Odnosi duże sukcesy na polu zawodowym. Mieszka w wielkim apartamencie ale i tak przeważnie spotykamy się u mnie. Jest kochany, zabawny, dobrze się dogadujemy ale przecież nie tworzymy normalnego związku. Jesteśmy z dwóch światów. A Wy co o tym myślicie?

Gość man on the moon
Myślę, że masz rację. :classic_cool:

Gość gość
Hmm, no właśnie tak mi się wydaje. Bo przecież jesteśmy z kompletnie różnych światów. On jest dorosłym mężczyzną, musi pracować, chodzić na spotkania biznesowe, wyjeżdżać w delegacje a ja żyję swoim zyciem i cieszę się młodością. Jest fajnie (nie mogę zaprzeczyć) ale mam nieodparte wrażenie, że to tylko na chwilę... Cóż, taka kolej losu.

Gość gość
nie kupił mi jeszcze niczego cennego a korzystał z moich wdzięków do woli. i żadnych planów wobec mnie tylko buzi po sexie na dowidzenia acha raz gdy mu loda robiłam to mnie czule po głowie głaskał i szeptał: się niuńka chyba z tobą ożenie , tak szeptał. i co? i nic!

Gość gość
Wypraszam sobie posądzenia o sponsoring. Sama nie narzekam na złą sytuację finansową, rodzice dają mi dość pieniędzy co miesiąc. Mieszkam sama od 16tego roku życia ale rodzice mnie utrzymują i naprawdę nie muszę od nikogo "dostawać" pieniędzy. Teraz rozpoczynam studia i chyba skończę tę naszą "relację" ponieważ dziwnie tak będzie mi to ciągnąc. Chociaż sama nie wiem, na razie jest fajnie ale to przecież tylko iluzja.

Gość gość
18;15 - podszyw. Owszem dostałam od niego kilka drobnych prezentów (jakieś kolczyki, biżuteria ale kompletnie nietrafiona, nie noszę) ale nic poza tym. I niczego nie oczekuję ani nie przyjęłabym!!!

Gość gość
Wypraszam sobie posądzenia o sponsoring. Sama nie narzekam na złą sytuację finansową, rodzice dają mi dość pieniędzy co miesiąc. xxx czyli na razie jesteś sponsorowana przez rodziców!

Gość gość
Utrzymują mnie, w końcu jestem ich córką. Coś w tym dziwnego?

Gość gość
A zresztą ja już sama nie wiem czego chcę.

Gość gość
a jak zdechną? to warto byś już sobie kogoś nagrała i los Ci podarował inżynierka

Gość autorka4321
Znowu podszyw o tym, ze niby nie wiem czego chcę

Gość gość
Ni wydaje wam się to że nigdy u niego nie była bardzo dziwne, prawdopodobnie stoją na szafce zdjęcia jego żony, kochanki co gorsza nie ma tego mieszkania najlepiej go dobrze poznać bo gość na dwa fronty chyba jedzie.

Gość autorka4321
18;29 - znowu podszyw, jak tutaj założyć konto? Chciałabym normalnie porozmawiać bez pdoszywów

Gość gość
masz racje autorko