Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

k***a mać

Polecane posty

ale sie w********m. facet do mnie zadzwonił, nie byłam zupełnie na to przygotowwana :O miałam podły humor, a on zaczął coś po angielsku mówić, żałosne :O w********m sie i powiedziałam zeby gadał ze mną normalnie. potem kazał mi opowiedziec mu bajkę na dobranoc. zaczęłam czytać, a on się rozłączył w połowie, nie wiem czy zasnął czy już nie mogł mnie słuchać. w każdym razie jestem w****iona tą rozmową.

Gość gość
za bardzo tego faceta przezywasz o sobie mysl, a wciąż o nim

Gość gość
Co raz gorzej z Tobą.

nie w*********y was gdyby ktoś do was po angielsku zaczął mówić? Dobrze wie, ze nie umiem dobrze tego jezyka, chciał mnie ośmieszyć??? Mogłam mu po niemiecku odpowiadać ciekawe czy byłby taki pewny siebie :O bardzo mnie tym zirytował. nienawidzę rozmów przez telefon, bo myślę, że brzydko brzmię. wolę rozmawiać na żywo albo pisać smsy. a ten ciągle dzwoni i dzwoni :O prawie codziennie po 30 min :O wr!!!!!!

choc trudno język angielski uznac za romantyczny :) ale teraz taka moda

choc własciwie... potem zażyczył sobie bajkę chyba chciał, żeby wyszło ciepło i czule tylko nie kumam, czemu sie wyłączył

Gość gość
Fajnie a teraz w*********j d****o

nienawidzę tego jak tak do mnie mówi, a robi i to nieraz. po co dzwonił?// tylko zepsuł mi wieczór, a juz byłam taka wyluzowana.

bo poiwiedział ze mam mu opowiadać aż zaśnie. mam nadzieję, ze zasypiał. a jak mu sie nie podobało niech spieprza.

Nie masz wrażenie, że się za bardzo zafiksowałaś na jego punkcie? W zasadzie niczego innego nie piszesz, tylko wciąż o nim.

to nie jest dobre dla związku, kiedy sie boisz i wciąż o tym myslisz, że może byc xle

królewnę śnieżkę, taką chciał najpierw mnie denerwuje, a potem jak wybucham i przez to boję się, że mnie porzuci. Przez moje zachowanie :( niestety czasem mam takie dni czyli trudne, kiedy wszystko mnie dobija, każdy ma prawo do takich chwil, a jemu sie to bardzo nie podoba.

szczerze ci powiem, ze z tego, co sobie tu poczytałam, wydajesz sie dosyc trudną osobą spróbuj wyluzowac trochę, lepiej bedzie ci się z nim układać faceci najbardziej na świecie kochają spokój :)

i tak jestem opanowana, ale dzis mnie tak wkurzył z tym angielskim :O potwornie mnie to w*******o

ale pomysl sama - dlaczego wku... cie az tak bardzo? przeciez to tak naprawdę bzdura jesteś strasznie pobudliwa, o byle co sie wsciekasz to męczące, dla niego na pewno

co w tym śmiesznego? Teraz faktycznie myślę, ze zbyt mocno zareagowałam, ale jakby zaczął rozmowę normalnie, ładnie się przywitał-tak jak lubię to ok, a on mi wyjeżdża z angielskim i oczekuje jeszcze, ze będę mu odpowiadać w tym języku.

Gość gość
Studzia, czemu ty doroslemu facetowi czytasz bajke?

Gość gość
lol i ty i on jesteście infantylni. a angielski jest prosty jak budowa cepa

Gość gość
no to mu to powiedz debilko a nie płaczesz na forum