Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość simsiara1983

Porozmawiajmy o SIMSach 2 , pełna kolekcja, proszę !

Polecane posty

Gość simsiara1983

Dzisiaj wysłałam moich simów na wakacje na wyspę TAMIZU i było tam super! ps. mam 31 lat i gram w simsy...

Gość gość
też gram:D też mam pełną kolekcja:) Ja gram ostatnio z kodem tym boolProp:)

Gość gość
kiedyś uwielbiałam grać w simsy 2 jak jeszcze nie było simsów 3, mogłam całe dnie w nie grać jedyne tylko co mnie denerwowało to to że otoczenie nie starzeje sie razem z moją rodziną i te schrzanili w tej grze, jak zaczełam grać w sims 3 to podoba mi się wiele rzeczy ale gra szybko się nudzi mimo rozbudowanych funkcji i otwartego terenu, simsy w dwójce podobały mi się bardziej bo były takie jak z fantasy zazwyczaj grałam rodziną kapuletów, ostatnio znow zaczełam grać w dwojke bo zatęskniłam za nimi ale to już nie to samo... nie to co kiedyś i już mnie nie cieszy granie w starszą wersje gdzie brakuje mi np. otwartego terenu i wiele innych urozmaiceń :D w sumie to najlepsze dla mnie byłoby gdyby takie fajne rodziny i klimat przenieśli do the sims 3, teraz mają wyjść we wrześniu the sims 4 ale z tego co widziałam nie ulepszyli chyba zbyt wiele i zignorowali sugestie ludzie którzy pisali na różnych forach czego im brakuje w grze ale takto jest to co fajne usuwają z gry i dają nowości które dużo nie wnoszą

Gość gość
Ja też gram namiętnie w simsy, znajomi się ze mnie śmieją, bo mam 23 lata. Ale kocham tą grę. Mam takie fazy, że potrafię w to grać przez miesiąc dzień w dzień, a potem mi się nudzi na dłuższy czas, potem znowu wracam i gram jak nienormalna i tak w kółko od kiedy byłam nastolatką ;)

Gość gość
A najbardziej jednak lubię 2kę. Większość ludzi z tego co zauważyłam darzy dwójkę najwiekszym sentymentem...

Gość simsiara1983
o super,że się odezwaliście ;) też uważam 2 za najlepszą, ściągnęłam, bo ostatnio była cała kolekcja za darmo i jakie robisz sztuczki z boolPropem ? miałas kiedys bliźniaki? w jakim otoczeniu grasz?

Gość gość
ja lubiłem zamurowywać simsów i patrzeć jak robią w gacie i zdychają z głodu poza tym aż dziw, że ich muchy nie zjadły bo nigdy nie sprzątali :D

Gość gość
i miałem romans ze sprzątaczką :D

Gość gość
Ja też dziwnowo najbardziej lubię ;) Ma taki fajny klimat, wydaje mi się wtedy, że moim simom jest cieplej i przyjemniej :D może dlatego, że sama lubię wysokie temp :D

Gość gość
czy w Dziwnowie nie ma roznic temperatur?

Gość gość
2? teraz jest 4!

Gość gość
4 jest marzeniem facetow - mozna tworzyc wielkie cyyycki i tyyyyłki :D

Gość niebieska fran
no ale dwójka jest najlepsza z tych co są, a 4 jaka będzie to się zobaczymy, może się okazać, że nadal 2 będzie najlepsza...

Gość gość
zachwycacie sie tak 2 bo miedzy 1 a 2 byl przepasc graficzna... Nie bylo spadania dziecka z nieba tylko ciaza itp A 4 juz sa na youtube gameplay'e

Gość niebieska fran
ale trójka była dużo nudniejsza, brzydsza moim zdaniem od dwójki, więc może między 1 a 2 była przepaść, ale 3 to był krok wstecz...życzę by 4 była dobra, ale póki nie zagram nie stwierdzę

Gość gość
w trojce mozna bylo chcociaz innych odwiedzac

Gość gość
Dla mnie 3 byla duzo lepsza od 2.

Gość gość
Jak dla mnie 2 ma swoje zalety, a 3 swoje. 4 z opisu mi się nie podoba, nie kupię.

Gość gość
ja zobacze, fajnie ze mozna tyle w simie zmieniac jedyne co juz mnie wkurza to to, ze zanim wejdziemy do sasiada gra znow sie musi ladowac

Gość gość
Ej, a wiecie jak za free sciągnąc na komputer Simsy z netu?

Gość gość
ja tam nie wiem, nie szukalam nigdy tego ale mysle ze skoro weszlo 4 to 3 powinny strasznie stanieć

Gość gość
Dla mnie to za dużo siana. Musialanym zaraz kupić wszystkie dodatki i wyszłoby koło 500-800 zł.

Gość gość
Odswiezam temat ;) chętnie pogadam z innymi graczami w The Sims ;) ja właśnie gram w 3 i najbardziej mi się ta część podoba